T TALEM Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2009 188 1 118 Adana 24 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi TALEM #1 Merhaba kızlar hamile olduğumu bilemeden 6 haftalık hamileyken yaptırdım.adetlerim düzensizdi ve korunuorduk.ben hairshine diye bitkisel brezilya fönü yaptırdım.çokkkkkkkkk pişmanın yardım edin bişey olurmu.:)))
Merhaba kızlar hamile olduğumu bilemeden 6 haftalık hamileyken yaptırdım.adetlerim düzensizdi ve korunuorduk.ben hairshine diye bitkisel brezilya fönü yaptırdım.çokkkkkkkkk pişmanın yardım edin bişey olurmu.:)))
Nesemcim Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2009 778 31 118 35 24 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi TALEM #2 Bişey olmamıştır canım merak etme millet o kadar kimyasal boyayla boyatıyor saçını da bişey olmuyor kaldı ki sen bitkiselle yaptırmışın, hamile olduğunu bilmeden yaptığın işler de Allah bebeğini koruyor merak etme
Bişey olmamıştır canım merak etme millet o kadar kimyasal boyayla boyatıyor saçını da bişey olmuyor kaldı ki sen bitkiselle yaptırmışın, hamile olduğunu bilmeden yaptığın işler de Allah bebeğini koruyor merak etme