Kizlar konuya direk girmek istyorum çünkü çok endişeliyim. Hamile oldugumu ogrendikten sonra gecen hafta doktora gitmistim ve 6hafta 1 gunluk oldugunu ogrenmistim. Bugun baska özel hastaneye esimle kalp atislarini duymak icin gitmistik doktor bize 6 hafta 2 gunluk oldugunu soyledi kalp atislarini duyduk. 1 hafta arayla 1 gun fazla dedi yani doktora sordugumda bunu suan bisey diyemem 10 15 gun sonra tekrar bakalim dedi. Şuan çok endiseliyim doktorlarin ultrason ölcumleri fark edermi böyle bir durumla karşilaşan varmi daha önce yardimci olursaniz cok sevinirim...
canım sende nelere dert ediyosun ha 1 ha 2 hepsi 9 aylık bunların rabbim bebeğini tez zamanda kavuştursun sana rabbim daha büyük dert vermesin burda neler oluyo senin takıldığın yere bak !!!
12. haftaya kadar bebeğin boyuna göre ve adet tarihinize göre hafta belirliyor doktorlar.
Sanırım bebişiniz birazcık büyük, o sebeple ilk gittiğiniz doktor 1 hafta büyük söylemiş olabilir.
İlk zamanlar hiçbir şey kesin değilmiş, değilmiş diyorum çünkü ben de 7 haftalık hamileyim, yeni yeni öğreniyorum diyeyim.
Endişe etmeyin, her şey yolundadır.
canım sende nelere dert ediyosun ha 1 ha 2 hepsi 9 aylık bunların rabbim bebeğini tez zamanda kavuştursun sana rabbim daha büyük dert vermesin burda neler oluyo senin takıldığın yere bak !!!
Benim taktigimami bak ilk gebeligimi 24 haftalikken kaybettim 6 ay sonra tekrar hamile kaldim suanda gecen haftaki gittigim doktor 6+1 dedi aradan 1 hafta gecti bu doktor 6+2 dedi 7+2 olmasi gerekirken simdi anlatabildim umarim bide lutfen karsidaki insanin neler yasadigini bilmeden psikolojisini bilmeden biyle onyargili davranmayalim..
12. haftaya kadar bebeğin boyuna göre ve adet tarihinize göre hafta belirliyor doktorlar.
Sanırım bebişiniz birazcık büyük, o sebeple ilk gittiğiniz doktor 1 hafta büyük söylemiş olabilir.
İlk zamanlar hiçbir şey kesin değilmiş, değilmiş diyorum çünkü ben de 7 haftalık hamileyim, yeni yeni öğreniyorum diyeyim.
Endişe etmeyin, her şey yolundadır.
Teşekkür ederim yorumun için bugun biraz endiselendim doktorda biraz soguktu tam anlatmadi yarin kendi doktoruma gidecegim ama sizlerle paylasmak istedim belki benden bilincli insanlar vardir die cok saol biraz olsun rahatladm..
Benim taktigimami bak ilk gebeligimi 24 haftalikken kaybettim 6 ay sonra tekrar hamile kaldim suanda gecen haftaki gittigim doktor 6+1 dedi aradan 1 hafta gecti bu doktor 6+2 dedi 7+2 olmasi gerekirken simdi anlatabildim umarim bide lutfen karsidaki insanin neler yasadigini bilmeden psikolojisini bilmeden biyle onyargili davranmayalim..
canım bende senin yaşadıklarını yaşadım hamilesin gerginsin herhalde kötü bişi demedik hepimiz geçtik bu yolardan her doktor bi iki hafta fazla söylüyo ben buna takılma dedim hepsi o allaha emanet iyi geceler.
Merhaba, aynı durum bende de oldu. Ben çok geç öğrendim gebeliğimi, aralarda kanamam olduğu için adet kanaması sanmıştım ve dolayısıyla SAT ı bilmiyordum. Kan testi sonucum pozitif çıkınca hemen ilk gittiğim doktorda SAT ı 26 haziran olarak hesapladılar, kendi doktorum da 1 hafta daha geç hesapladı ve ilk verilen gebelik haftasına göre 1 hafta daha geri haftada olduğumu söyledi. İlk günlerde bu durum benim de çok kafamı karıştırdı, kaç haftalık hamile olduğumu sorduklarında halâ tereddüt ediyorum arada hangini söyliycem diye. Ama aslında buna çok takılmamak lazım sanırım, bizim düşündüğümüz kadar sıkıntı oluşturacak bir durum değil sonuçta. Önemli olan bebeklerimizin gelişimini sorunsuz bir şekilde tamamlayıp sağlıkla gelmesi dünyaya... Rabbim miniğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Kizlar konuya direk girmek istyorum çünkü çok endişeliyim. Hamile oldugumu ogrendikten sonra gecen hafta doktora gitmistim ve 6hafta 1 gunluk oldugunu ogrenmistim. Bugun baska özel hastaneye esimle kalp atislarini duymak icin gitmistik doktor bize 6 hafta 2 gunluk oldugunu soyledi kalp atislarini duyduk. 1 hafta arayla 1 gun fazla dedi yani doktora sordugumda bunu suan bisey diyemem 10 15 gun sonra tekrar bakalim dedi. Şuan çok endiseliyim doktorlarin ultrason ölcumleri fark edermi böyle bir durumla karşilaşan varmi daha önce yardimci olursaniz cok sevinirim...
Bende kanamam olduğu için 1 gün arayla farklı doktora gittim. İlk gittiğim anca 4 haftalık dedi. Ertesi gün daha kaliteli olan ultrason cihazında 5 haftalik çıktı. Bir hafta sonra yani tam 6.hafta adete göre 6+2 de kall atışını gördük. Endilesenme bence cihazdan kaynaklidir muhtemelen.