Kizlar lutfen yardim edin bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hllkl

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
333
136
18
27
Doktora gittim 3lu tarama icin ikili taramamda sorun yok ultrasonda bagirsaklari parlak gordum.dedi doktor kanama oldun mu dedu gebelign basinda olmustum ondan olabilir dedi ayrintili ultrasonu onerdi varmi bunu yasayan kizlar

Canm ikili devşiren yoksa korkma üçlü yü önermiyo benim doktorum hiç sağlıklı degil o testler parlaklık da ultrason dan olabilir inşallah sağlıkla gelir bebişin

Canm ikili devşiren yoksa korkma üçlü yü önermiyo benim doktorum hiç sağlıklı degil o testler parlaklık da ultrason dan olabilir inşallah sağlıkla gelir bebişin
3 Lu testide yaptirdim.ama sonucalari cikicak 10 gune ama icim.rahat degil

Doktora gittim 3lu tarama icin ikili taramamda sorun yok ultrasonda bagirsaklari parlak gordum.dedi doktor kanama oldun mu dedu gebelign basinda olmustum ondan olabilir dedi ayrintili ultrasonu onerdi varmi bunu yasayan kizlar
Hiç korkmayın ben de aynı durumu yaşadım detaylı ultrasonda görmüştü doktor parlaklık. Gebeliğin başında kanama yaşamıştım bebek onu yuttugu için parlaklık olmuştur dedi ki bir kaç haftaya kendiliğinden kayboldu. 3lu testin güvenirliği hakkında arkadasa katılıyorum çok güvenilir değil hiç ona takılmayın. Bir kaç haftaya kendiliğinden kaybolacaktir sizinki de

Ayy canim.benim.insallah bana da kanama oldun mj dedi evet dedim onu yutmustur dedi ama ayrintili utrasonu tavsiye ettiyinede ilk gebeligim.cnm ya ondan korkum.var

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…