kızlar lütfen yardım edin bana. :(

denizkizi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
626
427
88
35
Merhabalar , ben 5 haftalik hamileyim. Biraz önce lavaboya gittiğimde hafif kahverengi lekelenme olduğunu gördüm. Çok korkuyorum sizce bu nedir . Bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim. Konuyu nereye açacağımı bilemedim . Yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın lütfen.

Henuz 5. Haftan oldugu icin yerlesme kanamasi olabilir
Ama kotuye isaret de olabilir acile gidin progesteron baslamaniz gerekebilir.

Yerlesme kanamasidir bendede 7 haftada olmustu sanci ve kasilma olursa kanama artarsa acik kirmiziya donerse ilac tedavisi yaparlar korkma

Doktoru aradım yerleşme kanaması olabilir dedi dikkat edeceğim sabaha kadar. Ama ben yine de korktum çünkü doktorlara fazla guvenmiyorum. Çok korkuyorum :( büyük bir hastalıktan sonra ben hamile kaldım . :(

Haklisin
Doktoru aradım yerleşme kanaması olabilir dedi dikkat edeceğim sabaha kadar. Ama ben yine de korktum çünkü doktorlara fazla guvenmiyorum. Çok korkuyorum :KK43: büyük bir hastalıktan sonra ben hamile kaldım . :KK43:
insan daha tedirgin oluyo bendede rahim egikligi vardi cok korkardim ama korkmana gerek yok dikkat et

Banada 7 haftalıkken falan olmuştu..

Yuksege falan uzanma..bacaklarını yukarda tutarak yat dinlen.

Canım benım de olmustu hatta benım adet kanaması gıbı gelmıstı bıde bayrama denk geldı ped falan koymustum sonra acıle gıttık dusuk tehlıken var dedı ve bı ıgne yaptı senınkıde cok deglse yerlesme kanaması ddklerı olablr yınede ıcın rahat etmezse yarn gıt bı hastaneye yda saglk ocgna sor

Canım benım de olmustu hatta benım adet kanaması gıbı gelmıstı bıde bayrama denk geldı ped falan koymustum sonra acıle gıttık dusuk tehlıken var dedı ve bı ıgne yaptı senınkıde cok deglse yerlesme kanaması ddklerı olablr yınede ıcın rahat etmezse yarn gıt bı hastaneye yda saglk ocgna sor
Yok canım öyle çok değil . LekeleNME şeklinde ama ben çok tedirginim. Çok tsk ederim cevap için. İnşallah bebeğin sağlıklıdır şuanda

Doktoru aradım yerleşme kanaması olabilir dedi dikkat edeceğim sabaha kadar. Ama ben yine de korktum çünkü doktorlara fazla guvenmiyorum. Çok korkuyorum :KK43: büyük bir hastalıktan sonra ben hamile kaldım . :KK43:
Doktor dediyse güven moralini bozma hiç dinlen bol bol stres yapma Allahin izniyle hiç bişey olmaz:KK37:

Canim yarin hemen doktora gorun.agir is yapma.mumkunse yat.su ic bolbol.igne atilman gerekebilir.ve olumlu olumsuz herseye hazir ol.guclu ol.

Canm hıc korkma benım o kadar kanamaya ragmen bısey olmadysa Allahn ıznyle senınde olmaz cogu kısıde oluyo bu yarın gıder sorarsın.saglıklı canım 9aylık bır kızım var

A
Canm hıc korkma benım o kadar kanamaya ragmen bısey olmadysa Allahn ıznyle senınde olmaz cogu kısıde oluyo bu yarın gıder sorarsın.saglıklı canım 9aylık bır kızım var[/QUOT
Allah bağışalsın canım. Rabbim batin şansını açık etsin inşallah bende kucağıma alırım

Acile git bence. Bendede kahverengi geldi dr a gitiim keseyi goremedi dr. Bolunmus dedi. Kurtaj oldum.Fakat benim sorunlu bi hamilelikti zaten. Ilac kullanmistim..

Back
X