kızlar lütfen yardım edin kafam allak bullak:((((

oslem_03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
249
2
0
Kütahya
kızlar 14 haftalık hamileyim doktorum kan değerlerime bakmadan daha 3 hafta önce yani 11 haftalıkken kan hapı verdi ama benim aşırı bulantılardan dolayı hastanede yattım kaç kez serumlar falan takıldı zor geçti hala da devam ediyor ne iştahım var ne de su içebiliyorum hala berbat tat ağzımda. hapı kullanamıyorum çok pis kokuyor doktor randevum 16 sında ..amca kızım da atamamış kan iğnesi kullanmış yerine ama araştırdım da iğne de berbat birseymiş çok derine yapılmak zorundaymış yıllarca morlukları gitmiyormuş cidden akrabam resmen açığ gösterdi 5 yaşında kızı far hala duruyor morluklar korktum ben napcam yaaa eskiden kan hapı mı var mış sanki ama zararı da olur off çaresizim nolur biri yardım etsin ?????

Her hamile kadına 3. aydan sonra mutlaka veriyorlar kan hapı canım. Hem anne hem de bebek için çok önemli, verdikleri kan hapının adı ne? Doktoruna söyle daha kolay içimli bir hap versin. İğne ile bir daha hiç uğraşma derim ben. 21. haftamdayım 3 aydan beri maltofer kullanıyorum ilk başlarda çok zorlanıyordum içerken artık alıştım çok kolay oluyor içimi. Bence sende kendini biraz zorla, hem bebeğinin hem de kendi sağlığın için.

bir çok markanın kan hapları var bendede bazıları bulantı yaptı aç karnına içilmesi gerkiyormuş ben ilaç değiştirdim ve tok karnına aldım evet içmelisin o ilaçları eskiden ilaç yoktu doğru ama eskiye bakarsan doğumda ölen anneler hep kan kaybından ölüyorlardı bebekler ölüyordu şimdi öyle yüksek oranlarda anne bebek ölümleri yok tedbiri erkenden aldıgımız için sen doğru ilacı bulana kadar devam et baktın olmuyor hala kötüsün sana doğumda kan verirler olmazsa

öslemcim, kan hapını kullanmak zorundasın bende 2007den beri kullanmadığım kan hapı kullanmadı şuruplarınıda içtim ama bunların bazıları bünyeye yaramıo. ben şuan ferrum fort kullanıom tok içilio gayet rahat. ama öncesinde içinde vitaminde var die gyno ferre sanol almıştım aç içilio gün boyu mide ağrısı bulantı kısacası demir zehirlenmesi die bişi varmış o oldu bana belki seninde midene yaramadı. doktoruna sor ve ilacını değiştir... Allah sağlık sıhhat versin sana ve biz tüm hamişere bi an önce toplarsın inş kendini

2haftadır kullanmıyordum ama dün denedim yine defalarca çıkardım kızlar ferrum fort halbuki tok karnına benimki ama ben normal hayatımda da hap kullanmayı pek sevmezdim kutusunu görsem içim kalkıyor işim zor desenize.serum taksın kan versin razıyım ama iğne hap korkuyorum off off..galiba taıkıntı haline de getirdim ondan da oluyor şuan bahsettim resmen içim kalktı benim bulantılarım da hala düzelmedi aksilik iştah da hala yok 15.haftamdayım ama nolcak bilmiyorum ..dün resmen zorladım attım ama yatana kadar bana sorun resmen sanki boğazımda kalmış gibi hissettim tüm gün rahatsızdım

ilacı tamamen bırakmaktansa doktorundan başka bi markanın ilacını iste kan çok önemli sağlığınız için seninde bebeğinde..ewet eskiden kan ilacımı vardı ama eskiden hiçbişey böyle değildi içtiğimiz sudan yediğimiz ekmeğe herşey değişime ugramış eskiden pazardan alınan domatesti salatalıktı şimdi organik var bilmem ne var zor ALLAH yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…