• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardım edin Testlerim negatif ama hamile olabilir miyim

Çok düşük ihtimaller zevk suyu erkekten boşalmadan hemen önce atılan şeyi ifade ediyor normal ıslaklık sıvısını değil. Onu da geçtim testleri hep negatif çıkmış onun için imkansız dedim zaten kan da negatif çıkmış
He anladım

Çok düşük ihtimaller zevk suyu erkekten boşalmadan hemen önce atılan şeyi ifade ediyor normal ıslaklık sıvısını değil. Onu da geçtim testleri hep negatif çıkmış onun için imkansız dedim zaten kan da negatif çıkmış
Döllenen yumurta rahime geçmeden beta hcg yükselmez kı bazen folllup kanalda da tutulabilir tabı kimyasal olıyır bence en ıyısı bı hafta bekle adet olman için imkansız deriz bazen ama Allah ol derse olur her kadının rahımı tuplerı yumurta kalitesi farklı yaşın çok genc

ya korkum yoktu korunmasız bile yaptık daha önce geri çekilmeyle ama bu sefer direkt 20 25 saniye sürdü hemen bıraktım istemedğim için. gün içindeki ilk ilişkiyse zevk suyuyla o kadar kısa sürede olmaz diyor herkes. biz de öyle düşünüyoruz ama panik yaptım ilk defa. ve ilişki olmadan önce de tuvaletine çıkmıştı sperm olma olasılığını azaltıyormuş galiba
zevk suyuyl Hmile kalan arkadaşım 2 çocuğunuda böyle dünyaya getirdi..

Back
X