İkizse haber vermeyi unutmayın :)3 yasında bi oglum ve 5 aylık bir oglum daha var bn hamile oldugumu ogrendim hic beklemiyordum 2 .cocuga bile esim zor ikna etmıstı suan o kadar zorlanıyorumki bidaha cocuk dusunmm diyordım benm durumumda olan var yazın lutfen cok üzülüyorum dogımdan da korkyrm daha o pskolojifen cıkmamıstım birde btg 15000,00 cıkmıs doktor yuksek ıkız gebelık te olabilir dedi sizce nedn boyle bbek buyuk diye mi boyle cıktı x
Veririm ins degildirİkizse haber vermeyi unutmayın :)
Ah ah keşke ben ikiz hamile olsam .Veririm ins degildir
3 yasında bi oglum ve 5 aylık bir oglum daha var bn hamile oldugumu ogrendim hic beklemiyordum 2 .cocuga bile esim zor ikna etmıstı suan o kadar zorlanıyorumki bidaha cocuk dusunmm diyordım benm durumumda olan var yazın lutfen cok üzülüyorum dogımdan da korkyrm daha o pskolojifen cıkmamıstım birde btg 15000,00 cıkmıs doktor yuksek ıkız gebelık te olabilir dedi sizce nedn boyle bbek buyuk diye mi boyle cıktı x
Cok haklısınız ama 2 oglum var ve daha 20 yaşındayım kayanam la alt ustlu yasyrm yemek lerin iz aynı. Bn dogum yaptıgımda 1 yasında olacak .Oğlum c ok uzluyrm ona da yazık Degil mi Bn onunla ilgilenmek zprundayken kucugu yle c ok zor olur evde neyse disarı adımımı atammAh ah keşke ben ikiz hamile olsam .
Sizin için demiyorum ama çocuk hasretiyle yanan insanlar var Allah’a şükredip vardır bunda da hayır demelisiniz zorlukları tabiki var sizi çok iyi anlıyorum ama hayırlısı herşey için
Malesef hic bir cıkısım yok aldırmak kesinlikle aklımdan bile gecmedi vicdan az azabi duyrm rabbimden korkrm ama elimden bir sey gelmiyor kabullenmekten baskaMerhaba
Gerçekten stresli bir durum olmuş. Ancak bebekler küçükken hepsi birden aradan çıkacaktır. Ben hayatıma dair tecrübelerimde ;bir şey olmadan olacağı zamana dair yaşadığım stresin en kötüsü olduğunu öğrendim. Olunca bir şekilde atlatılıyor. İlla ki geçiyor. Korkmayın. Diğer yandan evet çocuk hasreti ile yananlar var ama bir kadın için gebelik çocuk büyütmek çok da basit şeyler değil. Kesinlikle mutsuz olurum kaldıramam diyorsanız da bu kararı vermek hakkınız. Sizin bedeniniz sizin ruh sağlığınız. Kimsenin sizi suçlamaya hakkı yok. Eşiniz bile bence bebeğin doğmasına karar verecek payın yarısından azına sahiptir. Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?