kızlar lütfen yardım edin

deryapo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
75
3
86
Antalya
adetim 8 kasımda yani daha 2 gün var ama sabahları inanılmaz başım dönüyor ve midem bulanıyor umarım hamileyimdir bu ay çatlatma iğnesi olmuştum (2. kez) ama işte psikolojık mı diye kendime sormadan edemiyorum ya da başka bir hastalık ne bileyim vertigo gibi..... offff ama dayanamıyorum artık hamileliğin ilk başında olurmu böyle belirtiler kızlar yardım edin lütfen

canım ben de gecen ay 8 ekimde adet olmuştm bu ay 5 kasımda yada yine 8 kasımda olmam lazımdı test yaptım ve 2. cizgi daha 5 gün önceden cıktı. gerci bazen adet gecmeden cıkmıyor ama
belirtilen tamamen psikolojik olabilir cok dikkate alma kendini cok dinleme derim.
test yapmayı düşünüyor musun? artık 2 gün kalmış madem bu kadar belirtim var diyorsun mutlaka cıkar?

canım ya test yapmak istiyorum evde bir tane var hatta ama ne bileyim bi umudum var onuda kaybetmek istemiyorum (ilk idrarla yapmak gerekiyormuş o şansı kaçırdım zaten )yarın bi yapayım ozaman

benim de regl olmama 6 gün kala çıkmıştı idrar testinde.
Ama bulantı ve baş dönmesi hamilelik belirtisi değil, bunlar 7. haftadan sonra başlıyor..
İlk hamilelik belirtilerim aşırı uyku hali ve vücut ısısı olmuştu bende.. Bayaa bi ateşleniyodum..
İnş hamilesindir..

kızlar evde test yaptım tek çizgi çıktı dün sabah aç karnına sağlık ocağına gittim kan testi verdim beta 0,49 çıktı ve doktor hamilesin ama henüz çok yeni bu değerin yükselmesi gerekiyor dedi adetim henüz çok geçmedi diye sanırım ama kendi doktorumu aradım değeri söyledim hayır hamile değilsin dedi böyle bi durum olabilir mi ya tıp dünyasını ikiye böldüm halen adet olmadım biraz daha beklicem bakalım

Test adet tarihine yakın olduğu için doğru olma ihtimali yüksek Silik de olsa çıkardı.
Bir test daha yap bence. Belki test yanlıştır ama çok da umutlanma derim.

Beta hcg değeri 0,05 ten küçükse hamile değilsin ama senin 0,49 çıkmış.
Pek yüksek bir oran değil ama yok da denemez buna.. Adet gününü 4-5 gün geçsin olmazsan eğer yeniden kan testi ver, o zaman değerin yükselmesi lazım. Benim 5 gün falan geçmişti kan testi yaptırmıştım 4700 küsür bişey çıkmıştı.
Üzülme hiç, biraz daha bekle sabret Allahtan hayırlısı inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…