Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degerlerin cok anormal degilki. Artis olmus ustelik iki kati kadar. Birden yukseledebilir. Insallah bi sorun yasamazsin.Slm kızlar son beta hcg degerlerim söyle 26. Subat :6. 28subat:33. 1mart :80 7mart:464. 11mart:803 benim gıbı böyle degerleri az ılerleyen ve normal bu gebelik gecirenler varmı lutfen yazın kızlar![]()
Canım beta hcg ikiye katlamıyorsa ben o gebelikten hayır beklemiyorum 4 düşüğüm var benim de. Nadiren sağlıklı olan oluyordur ama çok araştırdım eğer gebelik sağlıklıysa değer fırlayıp gidiyor. Sağlıklı değilse böyle az artıyor maalesef. Rabbim inşallah bize de bir gün sağlıklı bir gebelik nasip eder.Kızlar degerim 500 e düştü cok kötüyüm bu 3. Düşüğüm yazdığınz ıcın saolun
allh yqrdımcınız olsun.. Duşuklerin sebebini oğrendiniz mi. Benm de 2 duşuğum var. Kan pıhtılşması olduğunu oğrendik bu gebeliğimi iğneyle geçiriorumKızlar degerim 500 e düştü cok kötüyüm bu 3. Düşüğüm yazdığınz ıcın saolun
Amin canm Rabbim kucaklarımızı doldursunCanım beta hcg ikiye katlamıyorsa ben o gebelikten hayır beklemiyorum 4 düşüğüm var benim de. Nadiren sağlıklı olan oluyordur ama çok araştırdım eğer gebelik sağlıklıysa değer fırlayıp gidiyor. Sağlıklı değilse böyle az artıyor maalesef. Rabbim inşallah bize de bir gün sağlıklı bir gebelik nasip eder.
Aynen canm bende öğrendiğim andan beri kullanıyorum oksapar 0.6 sen ne kullanıyorsun bide baska ne testleri yapılması gerek bilen varmıallh yqrdımcınız olsun.. Duşuklerin sebebini oğrendiniz mi. Benm de 2 duşuğum var. Kan pıhtılşması olduğunu oğrendik bu gebeliğimi iğneyle geçiriorum
Sen hangi sehirdesin canmAynen canm bende öğrendiğim andan beri kullanıyorum oksapar 0.6 sen ne kullanıyorsun bide baska ne testleri yapılması gerek bilen varmı
Biz trombofili paneli yaptırdık yani tüm pıhtılaşma faktörlerine baktırdık. Eşim ve benim dna analizimiz yapıldı. Hatta 2. kürtajda bebeği de ankaraya gönderdik onun da kromozomlarina bakıldı. Rahim filmi çektirdim. Buraya kadar hiçbir sebep yoktu. Fakat ocak ayında yani son düşükten sonra histeroskopi yapıldı ve filmde görünmemiş bir rahim için polip tespit edildi. 3 taneymiş ve doktorum hepsini almış. Çok araştırdım benim gibi olanlar polip sonrası sağlıklı gebelik elde etmiş. Sanırım benim de sebep polip. Inşallah öyle olmasını umut ediyorum.Aynen canm bende öğrendiğim andan beri kullanıyorum oksapar 0.6 sen ne kullanıyorsun bide baska ne testleri yapılması gerek bilen varmı
Saol canm ya Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin sen hangi şehirdesinBiz trombofili paneli yaptırdık yani tüm pıhtılaşma faktörlerine baktırdık. Eşim ve benim dna analizimiz yapıldı. Hatta 2. kürtajda bebeği de ankaraya gönderdik onun da kromozomlarina bakıldı. Rahim filmi çektirdim. Buraya kadar hiçbir sebep yoktu. Fakat ocak ayında yani son düşükten sonra histeroskopi yapıldı ve filmde görünmemiş bir rahim için polip tespit edildi. 3 taneymiş ve doktorum hepsini almış. Çok araştırdım benim gibi olanlar polip sonrası sağlıklı gebelik elde etmiş. Sanırım benim de sebep polip. Inşallah öyle olmasını umut ediyorum.
Ben ilçede oldugum için hiçbiri yapılmadı arastirma hastanesine ggittiğimde sadece protein s ve c testleri yapıldı çaresizlik cok kötü Allahım dermansız dert vermesinSaol canm ya Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin sen hangi şehirdesin
Ben Mersin Tarsusluyum ama su an görev dolayısıyla bir Doğu şehrindeyim canım.Ben ilçede oldugum için hiçbiri yapılmadı arastirma hastanesine ggittiğimde sadece protein s ve c testleri yapıldı çaresizlik cok kötü Allahım dermansız dert vermesin
Aaaaa yok artık bende tarsusluyum ya içime mi dogdu nedir bide tanıdık cıkarmisız sok oldumBen Mersin Tarsusluyum ama su an görev dolayısıyla bir Doğu şehrindeyim canım.
Aaaaa yok artık bende tarsusluyum ya içime mi dogdu nedir bide tanıdık cıkarmisız sok oldumBen Mersin Tarsusluyum ama su an görev dolayısıyla bir Doğu şehrindeyim canım.
Bende tarsusluyumAaaaa yok artık bende tarsusluyum ya içime mi dogdu nedir bide tanıdık cıkarmisız sok oldum![]()