Kızlar lutfen yardim edinnn

Fenciz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2021
7
1
1
31
3 gün önce hafif sanci ile çok az kanamam oldu adet oluyorum sandım fakat devamı gelmedi ama ufak sancılar vardi bugün de test yaptım 2 çizgi çıktı fakat hala ufak sancim var normal mi bilenler yazsin lütfen

Eklentiler

• IMG-20220209-WA0018.webp
    IMG-20220209-WA0018.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 38
3 gün önce hafif sanci ile çok az kanamam oldu adet oluyorum sandım fakat devamı gelmedi ama ufak sancılar vardi bugün de test yaptım 2 çizgi çıktı fakat hala ufak sancim var normal mi bilenler yazsin lütfen
Hamilesin yani ağrı normal yerleşti için kanama da yerleşme kanaması olmuş gidip kan verin tebrikler

Yerleşme oluyodur normal o yüzden canım doktora gittin mi

Canım tutunma kanaması olabilir bunu bı araştır bebek yumurtaya yerleştiğinde kanama olabilir testinde pozitif görünüyor

Back
X