Kızlar lutfen yardim edinnn

Fenciz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2021
7
1
1
31
3 gün önce hafif sanci ile çok az kanamam oldu adet oluyorum sandım fakat devamı gelmedi ama ufak sancılar vardi bugün de test yaptım 2 çizgi çıktı fakat hala ufak sancim var normal mi bilenler yazsin lütfen

Eklentiler

• IMG-20220209-WA0018.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 38
3 gün önce hafif sanci ile çok az kanamam oldu adet oluyorum sandım fakat devamı gelmedi ama ufak sancılar vardi bugün de test yaptım 2 çizgi çıktı fakat hala ufak sancim var normal mi bilenler yazsin lütfen
Hamilesin yani ağrı normal yerleşti için kanama da yerleşme kanaması olmuş gidip kan verin tebrikler

Yerleşme oluyodur normal o yüzden canım doktora gittin mi

Hala ufak sancılar var birkaç damla şeklinde de kanama oluyor normal mi bu
Kanama varsa direk acile gidin düşük riski için Allah korkusu Rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım tutunma kanaması olabilir bunu bı araştır bebek yumurtaya yerleştiğinde kanama olabilir testinde pozitif görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…