kızlar lütfen yardım hamile miyim?

jengam

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
371
33
323
İstanbul
kızlar merhaba adetimin bugün 3. günü olması gerekiyordu ama ben hala olmadım. Eczaneden test almıştım az önce yaptım ve 2. çizgi silik bir şekilde belirdi ve şuan hamile miyim bilemiyorum bir yandan da çok korkuyorum ya hamileysem diye çünkü hiiç hazır değiliz ben de eşimde :(

kızlar yok mu yardım edebilecek olan? benim gibi çift çizgi (biri biraz silik ) olup da sonradan hamile olmayan yok mu aranızda? kesin hamile miyimdir çift çizgi olduğu için??

Bu saatteki idrar ile bile silik çıktıysa büyük ihtimal hamilesindir Cnm hiç belirtilerin var mı

Genelde bulantı göğüslerde şişlik ve hassasiyet kasık bel ağrısı falan olur ilk olarak

Şuan hamileysem tahmini 1 aylık olması lazım ki söylediğin belirtiler arasında biraz bulantı var gibi iştahım 2 3 gündür pek yok :( çok korkuyorum gerçekten hiiiç hazır değilim.

kızlar yok mu yardım edebilecek olan? benim gibi çift çizgi (biri biraz silik ) olup da sonradan hamile olmayan yok mu aranızda? kesin hamile miyimdir çift çizgi olduğu için??

bende bu ay hamileyim sanıyodum 2. çizgi çok silik çıktı.adetimden 5 gün geçti ve adet oldum :) Kan testi yaptırmadan heveslenme derim. inşallah hamilesindir :)

En garantisi arkadaşında dediği gibi lan testidir kendindeki değişiklikleri anlarsın zaten uyku yorgunluk falan da yapabilir

Adet gecikmiş, silikte olsa 2.cizgi var ; büyük ihtimalle gebelik var
Kan tahliliyle kesin sonucu hemen öğrenebilirsin

kızlar valla heyecandan ölücem şuan :( yarın sabah ilk iş hastaneye gidip kan testi vermek eşimle şuan ikinci testi yaptım meraktan ve oda silik bir şekilde çift çizgi :( son zamanlarda aşırı yorgunluk vardı romatizma hastasıyım aynı zamanda ona bağlamıştım bende

Arkadaşlar B'nde bişey sorayım Ekim'de sürtünme yolu ile ilişkiye girdim arkasından 3 defa adet oldum iki defa test yaptım negatif çıktı sizce genede hamile olma ihtimalim var mıdır

bende bu ay hamileyim sanıyodum 2. çizgi çok silik çıktı.adetimden 5 gün geçti ve adet oldum :) Kan testi yaptırmadan heveslenme derim. inşallah hamilesindir :)

tatlım aslında gebelik oluşuyormuş öyle bir durumda ama embriyo tutunamadığı için reglinle birlikte atıyomuşsun kimyasal gebelik diyorlar hatta bunları şimdi araştırırken öğrendim bende benim ki var sa eğer tutunacak mı bakalım :s

Arkadaşlar B'nde bişey sorayım Ekim'de sürtünme yolu ile ilişkiye girdim arkasından 3 defa adet oldum iki defa test yaptım negatif çıktı sizce genede hamile olma ihtimalim var mıdır

mümkün değil miraycım 3 defa regli olmuşsun üstüne şimdiki gecikmen hormonaldir.

Bu üstüne görme muhabbeti ne Cnm bazı yerlerde 9 ay normal şekilde adet gördüğünü yada bu yüzden gebeliğini anlamadığını söyleyenler var.üstüne görme olsa da bu idrar testinde çıkar mıydı bebek

Bu üstüne görme muhabbeti ne Cnm bazı yerlerde 9 ay normal şekilde adet gördüğünü yada bu yüzden gebeliğini anlamadığını söyleyenler var.üstüne görme olsa da bu idrar testinde çıkar mıydı bebek

ben sanmıyorum öyle bir durum olduğunu göbişin şiş mi mesela 3 4 aylık olmuş olacaktı şimdiye ki gayet belli olurdu o durumda.

Kızlaaaar çift çizgi görüp de aslında hamile olmayanlar yok mu aranızda lütfen yardım edin büyük ihtimal hamile miyimdir??

ben sanmıyorum öyle bir durum olduğunu göbişin şiş mi mesela 3 4 aylık olmuş olacaktı şimdiye ki gayet belli olurdu o durumda.

Bnm zaten normalde ayva göbeğim var o yüzden onu pek ayırt edemiyorum.ama hala eski pantolonlarımı giyiyorum çok rahat eğilip ayakkabı bağlıyorum bu kadarlık bebek idrar testinde çıkmama ihtimali olmaz heralde ya

Kızlaaaar çift çizgi görüp de aslında hamile olmayanlar yok mu aranızda lütfen yardım edin büyük ihtimal hamile miyimdir??

canim buyuk buyuk ihtimalle hamilesin iki defa test yapmissin eger ikisindede silik cizgi hemen bes dakika icinde beliriyorsa hamilesin demektir anladigim kadariyla yeni evlisin ve bebek dusunumuyordun...

canim buyuk buyuk ihtimalle hamilesin iki defa test yapmissin eger ikisindede silik cizgi hemen bes dakika icinde beliriyorsa hamilesin demektir anladigim kadariyla yeni evlisin ve bebek dusunumuyordun...

Canım aynen öyle yani şuan iyi değilim bildiğin çünkü istediğim bir şey değildi bu hiç hazır değilim ne yapacağım bilmiyorum gerçekten :(

Back
X