Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saatteki idrar ile bile silik çıktıysa büyük ihtimal hamilesindir Cnm hiç belirtilerin var mı
Genelde bulantı göğüslerde şişlik ve hassasiyet kasık bel ağrısı falan olur ilk olarak
kızlar yok mu yardım edebilecek olan? benim gibi çift çizgi (biri biraz silik ) olup da sonradan hamile olmayan yok mu aranızda? kesin hamile miyimdir çift çizgi olduğu için??
bende bu ay hamileyim sanıyodum 2. çizgi çok silik çıktı.adetimden 5 gün geçti ve adet oldum :) Kan testi yaptırmadan heveslenme derim. inşallah hamilesindir :)
Arkadaşlar B'nde bişey sorayım Ekim'de sürtünme yolu ile ilişkiye girdim arkasından 3 defa adet oldum iki defa test yaptım negatif çıktı sizce genede hamile olma ihtimalim var mıdır
Bu üstüne görme muhabbeti ne Cnm bazı yerlerde 9 ay normal şekilde adet gördüğünü yada bu yüzden gebeliğini anlamadığını söyleyenler var.üstüne görme olsa da bu idrar testinde çıkar mıydı bebek
ben sanmıyorum öyle bir durum olduğunu göbişin şiş mi mesela 3 4 aylık olmuş olacaktı şimdiye ki gayet belli olurdu o durumda.
Kızlaaaar çift çizgi görüp de aslında hamile olmayanlar yok mu aranızda lütfen yardım edin büyük ihtimal hamile miyimdir??
canim buyuk buyuk ihtimalle hamilesin iki defa test yapmissin eger ikisindede silik cizgi hemen bes dakika icinde beliriyorsa hamilesin demektir anladigim kadariyla yeni evlisin ve bebek dusunumuyordun...