kızlar lütfen yardım hamile miyim?

Tatlım tam pıtırcık bu çok fena gelsin de bir inatçı velet sorucam ben ona hazırlıksız yakalamak neymiş :) Uyku ben de de çok fena sürekli uyukluyorum az önce yemeği ocakda unutup uyumuşum uyandım sonra allahtan :) sen de de unutkanlık var mı ben de çok üst seviyede sanırım geçen kredi kartımın şifresini unuttum kadının yüzüne bakıyorum bön bön neydi diye :)) Senin nasıl gidiyor bu arada benden öndesin hayli var mı bana tavsiyelerin? :)

Jengaaaaa ben naptım bugün,unutkanlığın Kralı'nı :))) canın çekmesinde kabak tatlısını Ocak'ta unutmuşum yaa,bide oturduğum yerden öfff bırı bişeyi yakmış yumurta gıbı bütün ev koktu dıyorum eşime bide.Ahhh Ahhh ilk defa böyle bişey yaptım ve şaştım kendıme.

Jengaaaaa ben naptım bugün,unutkanlığın Kralı'nı :))) canın çekmesinde kabak tatlısını Ocak'ta unutmuşum yaa,bide oturduğum yerden öfff bırı bişeyi yakmış yumurta gıbı bütün ev koktu dıyorum eşime bide.Ahhh Ahhh ilk defa böyle bişey yaptım ve şaştım kendıme.

:))) ay tatlım çook güldüm allah da seni güldürsün, çok alemiz şu sıralar çoook :)

Back