Kızlar benim sorunum regl neredeyse 3 ay oldu hala olamadım ilk defa böyle oldu hastaneye de gidemedim coronadan dolayı ne yapmamı önerirsiniz stresli bi dönemden geçiyorum belki bu yüzden olabilir ama tedirgin oldum bu arada bakireyim evli değilim eczacıdan regl düzenleyici alsam mı sizin bi öneriniz var mı
Kızlar benim sorunum regl neredeyse 3 ay oldu hala olamadım ilk defa böyle oldu hastaneye de gidemedim coronadan dolayı ne yapmamı önerirsiniz stresli bi dönemden geçiyorum belki bu yüzden olabilir ama tedirgin oldum bu arada bakireyim evli değilim eczacıdan regl düzenleyici alsam mı sizin bi öneriniz var mı Canm ben bekarken benim adetlerimde düzensizdi bence adet söktürücü kullanma o ilaçlar yumurtlalıkları mahfeniyor ben çok kullandım bana yararı olmadı zaten doktora gitsen adet söktürücü verir en iyisi sen soğan kuru yap 15 gün düzenli adetlerin düzene girecektir ben bekarken yaptım bütün ilaçlardan etkili
Canm bende bekarken adetlerim düzensizdi benim nacizane fitrim adet söktürücü ilaç kullanma o ilaçlar yumurtalikları mahfediyor resmen bence soğan kuru yap hepsinden daha etkili
içime su serptiniz gerçekten çok teşekkür ederim Coronadan dolayı hastaneye adım atmaya korktum etrafımda anlatabileceğimde kimse yok ne yapcamı şaşırmıştım hemen soğan kürünü denicem yatmadan inşallah bende de işe yarar
içime su serptiniz gerçekten çok teşekkür ederim Coronadan dolayı hastaneye adım atmaya korktum etrafımda anlatabileceğimde kimse yok ne yapcamı şaşırmıştım hemen soğan kürünü denicem yatmadan inşallah bende de işe yarar
Kesinlikle işe yarayacak korkma bende bakireydim bekarken zaten genç kızlaralar çok ilgilenmiyorlar adet sükücü yazıp gönderiyorlar en azından bana öyle yapıyorlardı birde adet söktürücü hiç iyi değil uzun süre kullanırsa yumurtalıklarda hasar bırakabilir söğan kuru yap sabah akşam aç karınla iç bir hafta 10. İçnde adet olursun sonra bırak adet biterse 2 günü tekrar yap 15 devam et düzenli olarak sonra adetlerin düzene girecektir birde hayıt tohumunuda içebilirsin en sağliklısı Canm İnan bana internet araştir istersen