Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bişey sorucam martın 5 inde yumurtladım eminim yani Ovulasyon testi ile öğrendim yani bugün 12.günü idrar testlerim negatif çıkıyor hala sizce umudum var mı internette eğer döllenmişse 12. Günde belli olur yazıyor lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar bişey sorucam martın 5 inde yumurtladım eminim yani Ovulasyon testi ile öğrendim yani bugün 12.günü idrar testlerim negatif çıkıyor hala sizce umudum var mı internette eğer döllenmişse 12. Günde belli olur yazıyor lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Rica ederim canım zamanında bende çok soru sorardım… o zamanki halim aklıma geliyor. Konularımı bile yarıda bırakmadım hiç birini. Güncellemeler yaptım, Birileri sorularına cevap bulsun diye.
Rica ederim canım zamanında bende çok soru sorardım… o zamanki halim aklıma geliyor. Konularımı bile yarıda bırakmadım hiç birini. Güncellemeler yaptım, Birileri sorularına cevap bulsun diye.
Doğal yolla olduğu için bekle bence tedavi ile olunca belki derdim hani negatifse doğrudur ama doğal yolla olduğu için adetin en az 5-6 gün geçmesi gerekiyor erken farkeden de oluyor ama bence en iyisi geçmesini bekle çatlamayı gördünüz mü