Kızlar lütfen yardım

Pozitiff

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
24
5
1
34
Kızlar benim beta 920 çıktı bir hafta sonra 1500 4 gün sonra da 3300 çıktı. Dr kese göründü dedi iki kere gittim birinde kese 5 mm Di ikinci gittiğimde 7 mm olmuş dış gebelik olabilir dedi Dr kafayı yemek üzereyim böyle olupta kalp atışı duyan var mı acaba

2 günde 2 kat artış olması gerekiyor sağlıklı olabilmesi için

P
Sacmalamayin dis gebelik olsa kese gozukmez. Kese de illaki buyuycek icinde bebek olacak çünkü gayet normal büyümesi neden takiyorsun bu kadar
İnan kafayı yemek üzereyim yarın araştırma Hastanesine randevum var bakalım o Dr ne dicek ben de saşırdım kese gördüğü halde öyle dedi

bugün araştırma Hastanesine gittim çok şükür dış gebelik değildir dedi kan verdim iki gün sonra tekrar vercem betanın yüzde 30 artması yeterli bizim için dedi kese de 9 mm olmuş cuma günü tekrar gideceğim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

arkadaşlar birşey sorucam benim aşılama sonrası testim beta 11 sonra 9 a düştü kimyasal gebelik geçirdim ama hala adet olmadım cumartesi test yaptırmıştım 9 çıkmıştı kimysal gebelikte kanama mı olur adet stresten mi gecikti anlamdım DIŞ GEBELİKLE ALAKASI VAR MI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…