A Agucuk34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2014 162 35 48 21 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Agucuk34 #1 Ben tam günümde regl oldum yalnız ilk gün çok az kahverengiydi 2. Gün az geldi 3 gün de azalarak devam ediyor.şimdi sizce ben ne düşünmeliyim??( adetten sabahı test yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı donra regl oldum)
Ben tam günümde regl oldum yalnız ilk gün çok az kahverengiydi 2. Gün az geldi 3 gün de azalarak devam ediyor.şimdi sizce ben ne düşünmeliyim??( adetten sabahı test yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı donra regl oldum)
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 30.402 65.363 598 21 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Agucuk34 #2 Regl olmussunuz. Gebe oldugunuzu düşünmüyorum acikcasi. Belki de kimyasal gebelikti adetle attin. Her şeyin hayirlisi insallah.
Regl olmussunuz. Gebe oldugunuzu düşünmüyorum acikcasi. Belki de kimyasal gebelikti adetle attin. Her şeyin hayirlisi insallah.
A Agucuk34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2014 162 35 48 21 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Agucuk34 #3 Bilgece .!.: Regl olmussunuz. Gebe oldugunuzu düşünmüyorum acikcasi. Belki de kimyasal gebelikti adetle attin. Her şeyin hayirlisi insallah. Genişletmek için tıkla... Tşkler
Bilgece .!.: Regl olmussunuz. Gebe oldugunuzu düşünmüyorum acikcasi. Belki de kimyasal gebelikti adetle attin. Her şeyin hayirlisi insallah. Genişletmek için tıkla... Tşkler