yokmu cevap yazacak birileri..lütfen
mrb. Geçenlerde birisi daha buna benzer bi konu paylaşmıştı. Sadece oradan öğrendiğim kadarıyla cvplıyorum. İkinci çizgi silikte olsa görünüyorsa hamilesiniz demektir. Orada öyle yazıyordu. Ama siz yine de tam bilgisi olandan cvp bekleyin bence. İyi günler.
canım gebelik testini elinde sağa sola çevirirsende ikinci çizgi bazen silik oluyor( hamile olmadığın halde)
yok sabit bi yerde dururkende ikinci çizgi hafifçe görünüyorsa,hamile olabilirsin ama ilk günleri olduğu için testte net olarak görünmez.
bence sen yeni bir test daha yap ondada aynısı görünürse kan testi yaptır.
canım sabit dururkende görülüyor silik cizgi.tekrar testi yarın yapıcam belgi belirginlesir.hayırlısı olsun inşallah.
Canım ben daha 6 haftalık hamileyim.Ve ikinci çizgim çok silikti.Bu hamilelik var demek oluyor.Sadece hormon yeni salgılanmaya başlamış demek hayırlısıyla inş. kan tahlilini yaptır inş cıkar.kendine iyi bakk
Bende kimyasal düşük 2 kere yaşadım..
ancak benim adetim gecikmiyordu...
reglimden 1 hafta sonra kanamalaırm başlıyordu kan testlerinde gebelik görünüyordu..kimyasalda idrar testinde pozitif çıkıyormu hiç bi bilgim yok
umarım hamilesinizdir..ama bu hamileliğimde 2.çizgi çok silikti ve hamileyim kaç gün gecikti?
çok erken dönemde meydana gelen bı durum oldugu için(kımyasal gebelıge baglı düşük),bı sonraki ay gebe kalınabılır.. Çift çizgıyıde görmüşsün,gebelık var bence..Kan tahlılı yaptır bır de,için rahat etsin.. Allahım tüm dileyenlere nasip etsin inş
ekinezya neden endişeleniyorsun?doktorun sana korunma demiş zaten.bak ne güzel gebede kalmışsın...
illaki bunda sorun yaşayacaksın diye bir kuralda yok...inşallah bu gebeliğin sağlıklı devam eder...stres yapma hiç...
kimyasal gebelik gebelik değildir, düşüğüne de hiçbir doktor düşük demez...biz kadınların sabırsızlığı ve gereksiz telaşı yüzünden yaşıyoruz ... gebelik takibi yapmayan bir kadın belki bir çok kez yaşamıştır bu "kimyasal gebelik" denen olayı farkına bile varmaz...o yüzden biraz daha yopun geçen bir edetten farkı yoktur...
siz büyük ihtimalle hamilesiniz ama kesin hamileyim demek için adetiniz en az bir 10 gün geçsin....yoksa yine kimyasal düşük yaptım dersiniz...
bir kere kimyasal gebelik yaşadım bir kaç ay sonra hamile kaldım 2. çizgi çok hafifdi çünkü daha adetim bile geçmemişti . ben de negatif herhalde dedim. ama adetimden 3-4 gün geçince tekrara test yaptım. iki çizgide oldukça belirgindi. kimyasal gebelikten hemen sonra da gebe kalmaman için sebep yok . millet kürtaj oluyor, normal düşük yapıyor adet olmadan tekrara hamile kalıyor canım. inşaallah Allah devamına erdirsin.
arkadaslar lütfen yardımcı olurmusunuz..ben gecen ay 23 nisanda kimyasal düsük yasadım.çok kötüydüdoktorum bu normal bir düşük korunmanıza gerek yok demişti.bizde korunmadık.adetim gecikti.bende acaba düşükten dolayı adet düzensizliliğimi yoksa gebelik olabilirmi bilemedim.ama az önce dayanamayıp gebelik testi aldım.ikinci çizgi silikte olsa rahat görülüyor.böyle bisey yasayanlar varsa lütfen yardımcı olurmusunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?