kızlar lutfen yardımcı olun :(

gizl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
92
7
6
35
Muğla
annemle babam ayrı ve babamlada annemlede cok sorun yasıyoruz. babam evde tek ben oldugum icin her konuda benim ustume geliyor, benimle uğrasıyor. annem ise baska biriyle evli. bu sorunlar ozelliklede babamın üstüme gelmesi beni icten ice mahvediyor ve surekli mutsuz oldugum icin bu iliskime yansıyor. en ufak seyde ona sinirlenmeye basladım, hep ona patlıyorum. o hep alttan alıyor ama bu sefer daha cok uzuluyorum. bu sorunları takmamak neler yapabilirim nasıl kendimi rahatlatabilirm yardımlarınızı bekliyorum

allah yardimciniz olsun....dilerim allahdan hersey rayina oturur vede sorunlar düzelir....eger sevgilinizi seviyorsaniz öfkenizi ondan cikartmayin...mutlu bi yuvaniz olsun....o zaman herseyden kurtulursunuz...

Ofkeli yada kizgin moralin bozuken sevgilinizle konusmayin.. uzak durun. Ona bastan soyle yanlis anlamasin diye. Anlar oda sni tabikide. Bende oyle yapiyorum cunku 4 gun konusmadim mesala onu uzmim diye. Snn kadar aile sorunum var patliyorum bazen..

Ne olursa olsun evdeki huzursuzlugunuz için sevgilinze patlamayın çünkü onun bu konuda suçu yok.Kaç yaşındasınız ögrencimisiniz yoksa çalışıyormusunuz eger çalışıyorsanız ayrı eve çıkmayı düşünürmüsünüz yada bir süre annenizin yanına gitseniz nasıl olur.

öğrenciyim. farkında olmadan zaten patlıyorum ona sorun bu ( herseyine takmaya basladım falan oof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…