kızlar lütfen yardımcı olun :((

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
erkek arkadaşım izmir' de. ben ankarada' yım. 3 yıldır birlikteyiz. oraya eylülde gitti erkek arkadaşım. orda görüştüğü arkadaş grubu içinde 2 tane de bayan arkadaşı var ve sık görüşüyorlar. evlerine de geliyor bu kızlar. ben artık rahatsız olmaya başladım ve ne zaman onlarla ilgili bi şey desem, hiç ayrılmak istemeyen adam 'tamam bunaldım, ayrılalım' diyor :( kızlarlar tanıştım yüzyüze. gerçekten sıcak insanlar ama içim bir türlü rahat etmiyor. bugün ya onlar, ya ben dedim. bana yol verdi resmen ve tersledi :(( ne kadar değerliler anlam veremiyorum. bana 'böyle bi şeçenek gereksiz ve olamaz' diyor. bugün nerdeyse -bir de bir tane daha erkek arkadaşları da yanlarında vardı- tüm gün beraberlerdi :50: ne yapmalıyım kızlar. lütfen yardımcı olun :43:

Son düzenleme:
internet,m nedeniyle aynı konuyu birkaç kez göndermişim :( kusura bakmayın. burdan yanıtlarsanız sevinirim..

Konunuzu 4-5 kere acmissiniz, neden?!!
Sebebini bilmiyorum, ben gene de cevap vereyim, erkek arkadasiniz arkadas cevresinin size gore duzenlemesi beklenemez fakat tavri ve secimleri sizi cok onemsedigini gostermiyor...Direkt iki sikayetinizi dinleyip, bunladim diyip gemileri yakmasi bana cok hayra alamet gelmedi...

Konunuzu 4-5 kere acmissiniz, neden?!!
Sebebini bilmiyorum, ben gene de cevap vereyim, erkek arkadasiniz arkadas cevresinin size gore duzenlemesi beklenemez fakat tavri ve secimleri sizi cok onemsedigini gostermiyor...Direkt iki sikayetinizi dinleyip, bunladim diyip gemileri yakmasi bana cok hayra alamet gelmedi...

yani benim öğrenmek istediğim normal mi ben mi abartıyorum :( kızlarla da tanıştım

aslında bazen erkek arkadaşlarına da karıştığım oldu :( sadece benden uzakta mutlu olması benim canım yakıyor :( anlam veremediğim hislere bürünüyorum :43: o orda mutlu olmamalı gibi geliyor ama yanlış biliyorum yine de engel olamıyorum. hele ki bi de bu kızlar çıktı şimdi de :(

Son düzenleme:
aslında bazen erkek arkadaşlarına da karıştığım oldu :( sadece benden uzakta mutlu olması benim canım yakıyor :( anlam veremediğim hislere bürünüyorum :43: o orda mutlu olmamalı gibi geliyor ama yanlış biliyorum yine de engel olamıyorum. hele ki bi de bu kızlar çıktı şimdi de :(

Bence sen haklısın. Senin icinde nasıl bir hüzün varsa onun da olmali. Sen de mi ogrenci evindesin? Al bakalim iki arkadaş eve neler oluyor? ? Bana universiteyken boyle arkadaslarin olması, evine girip çıkması normal gelirdi ama yastan dolayi mi bilmiyorum muhafazakarlastim. Simdi normal gelmiyor. Erkek arkadaşın seni onemsemiyor gorunuyor. Ben olsam yol veririm. Hatasini anliyorsa ne ala

Back
X