Kızlar lütfen yardimci olun

okyanus_es

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
880
438
123
35
Merhaba kizlar benim konumu okuyanlar bilir berbat bir nisanlilik geçirdim ve o karaktersizden ayrildim.
Alti ay geçti üstünden şuan iyiyim .beni tanimak isteyen biri var surekli karşıma çıkıyor beni çok beğendiğini sadece bir kahve içmek için çok israr ediyor.
Ama ben bu adama karsi bir şey hissetmiyorum gerçi hiç ayni ortamda bulunmadık ama öyle görünce bir şey hissetmiyorum yani.
Yaşım da 27 oldu ne yapsam bilemedim sizce bu adama şans vermelimiyim çok iyi dürüst biri .
Takildigim konu da onunla ayni boy olmam sevmediğim bir şey bu ama yine çok kararsizim ne olur fikir verin tecrübelerinizi anlatin :((

İçinizin ısınmadığı insanı ne yapacaksınız? Sırf şu şu özellikleri var diye adım atarsanız mantık ilişkisi, evliliği olur.
Severek evlenen insanlara bile zamanla bazı şeyler batar oluyor.
Mesela boy konusu şimdiden sizin için eksi, zamanla daha da batar.
Isınmanız şart. Üstelik ne 27 geç bir ya ne de 6 ay uzun bir zaman. Kendinize ayırın zamanı biraz, yaralarınızı sarın.

Yani insanın olmazsa olmaz kriterleri vardır ve bunu bilir.
Boy sizin için böyle bir kriterse eğer kahve içmeye de gerek yok.
Ama bir insanın kalbi güzel olsun yeter diyorsanız tabiki tanıyın.
Kahve de için yemek de yiyin..

İçinizin ısınmadığı insanı ne yapacaksınız? Sırf şu şu özellikleri var diye adım atarsanız mantık ilişkisi, evliliği olur.
Severek evlenen insanlara bile zamanla bazı şeyler batar oluyor.
Mesela boy konusu şimdiden sizin için eksi, zamanla daha da batar.
Isınmanız şart. Üstelik ne 27 geç bir ya ne de 6 ay uzun bir zaman. Kendinize ayırın zamanı biraz, yaralarınızı sarın.
Evet çok haklisiniz aslında ama çevremdekiler 27 erken bir yaş demiyor :((

Kahve içmek çok zor bir eylem değil. Siz bunun için bile gelgitler yaşıyorsanız hiç gitmeyin. Minicik bile olsa insanın içinden gelmeli. Hatırla, ısrarla olacak işler değil bunlar. Yaşınız da geç kalmış falan değil. Akışına bırakıp, hayatınızı yaşayın ve hiçbir şey için zorunlu hissetmeyin kendinizi.

Yani insanın olmazsa olmaz kriterleri vardır ve bunu bilir.
Boy sizin için böyle bir kriterse eğer kahve içmeye de gerek yok.
Ama bir insanın kalbi güzel olsun yeter diyorsanız tabiki tanıyın.
Kahve de için yemek de yiyin..[/QUOTE
Evet boya takılıyorum aslında ama çok iyi biri olduğu için ne yapacagimi bilemedim

Boya çok takıyorsan, hani birileri boyunuz için bir yorum yaptığında
canın sıkılacaksa size ne seviyorum ulan!

Bana boy değil yürek lazım diye savunamayacaksan hiç girme o işe..

Anladığım kadarıyla yaralar aldığınız bi ilişkiden hatta nişanlılıktan çıkmışsınız.
Bana sorarsanız yaralarınızın tam olarak gerçekten kapandığından emin olmadan o kadar da hoşlanmadığınız bir adamla görüşmeyin derim. Eğer biraz olsun bi yakınlık duysaydınız belki derdim ama zor bir şeyler atlattıktan sonra boyu bile size batan bi adamla mutlu olamayabilirsiniz.

Anladığım kadarıyla yaralar aldığınız bi ilişkiden hatta nişanlılıktan çıkmışsınız.
Bana sorarsanız yaralarınızın tam olarak gerçekten kapandığından emin olmadan o kadar da hoşlanmadığınız bir adamla görüşmeyin derim. Eğer biraz olsun bi yakınlık duysaydınız belki derdim ama zor bir şeyler atlattıktan sonra boyu bile size batan bi adamla mutlu olamayabilirsiniz.
Sevilmeye sevmeye ihtiyacım var

Sütten ağzınız yanmış , daha tanımadan" çok iyi dürüst biri " derseniz işiniz zor.
Bence kahve içmeden önce kendinize bazı sınırlar koyun kimseye ilk etapta güvenmemek gibi , hemen iyi olduğunu düşünmemek gibi ..

Boy sıkıntı değil desem kişiden kişiye değişecek birşey bu.

Sütten ağzınız yanmış , daha tanımada " çok iyi dürüst" biri derseniz işiniz zor.
Bence kahve içmeden önce kendinize bazı sınırlar koyun kimseye ilk etapta güvenmemek gibi , hemen iyi olduğunu düşünmemek gibi ..

Boy sıkıntı değil desem kişiden kişiye değişecek birşey bu.
Gerçekten iyi dürüst biri sadece ben değil herkes bilir bunu o yüzden böyle bir şey soyledim yoksa insanlari tanimadan öyle kesin konuşan biri değilim
Bu adami yillardir tanirim

Gerçekten iyi dürüst biri sadece ben değil herkes bilir bunu o yüzden böyle bir şey soyledim yoksa insanlari tanimadan öyle kesin konuşan biri değilim
Bu adami yillardir tanirim

Bir ortamda bulunmuşluğumuz yok deyince tanımıyorsunuz sandım.
Hayırlısı olsun. Bir kahve içilebilir yaralarınız az da olsa kapanmışsa.

Toplu intihar şenliği düzenlesinler ben de geliyorum :p küçük erkek kardeş kötü olmuş :p
Çok tatlısınız. :KK48:
Bu işin sırrı bence büyük konuşmak, ben asla evlenmem, evlensem de 35ten önce olmaz diyordum, 22imde evlendim :D
Evlenmekte gözü olanlar hep o büyük konuşmalarının sonucunu görüyorlar.
Şu büyük konuşma işi bir tek piyangoda işe yaramıyor, her yılbaşında büyük ikramiye bana çıksa da almam diyorum, ama çıkmıyor :KK53:

Back
X