- 16 Aralık 2021
- 159
- 7
- 13
- 26
- Konu Sahibi Melenkolikkk
Kızlar tarlusal adet sokusu ilaç kullanırken kanda gebelik testi yapmak sonucu değiştirir mi tarlusalin testle bı alakası var mı bilen yardımcı olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tarlusal adet sokusu ilaç kullanırken kanda gebelik testi yapmak sonucu değiştirir mi tarlusalin testle bı alakası var mı bilen yardımcı olabilir mi
Anlamadım tuz dedin şeyiİlk defa test yaptırdım içinde tuz gibi bisy vardı onu kullanmadan yaptım yanlış sonuç verir mi bilgin var mı
Olayı açık açık yazsana bı ne ne olduğunu tarlusal kullandın kanda gebelik baktircan sonucu değiştirmez de niye baktiriyon zaten adet söktürücü kullaniyon adet olmak için doktor uygun görmese söktürücü yazmaz ve söktürücü vermeden kanda bakar gebe olmadığına emin olduğunda verir tarlusalİlk defa test yaptırdım içinde tuz gibi bisy vardı onu kullanmadan yaptım yanlış sonuç verir mi bilgin var mı
Tuz gibi dedin su gebeli testin içindeki gerçekten bunu Şormak için çok düşündün mü bozulmasın diye içine konulan şey nemlenmesin diyeİlk defa test yaptırdım içinde tuz gibi bisy vardı onu kullanmadan yaptım yanlış sonuç verir mi bilgin var mı
Aynı konudan bnde sizin gibiyimTuz gibi dediğiniz şey ne? Testler nemlenip bozulmasın diye içlerine konulan paketler mi ne alakası var onlarla bu soruları ciddi mi soruyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz anlamadım.
Arkadaş her yerde sormuşTuz gibi dediğiniz şey ne? Testler nemlenip bozulmasın diye içlerine konulan paketler mi ne alakası var onlarla bu soruları ciddi mi soruyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz anlamadım.
Tarlusal kullandıktan sonra regl oldunuzmu. olduysanız kaç gün sonra:)Kızlar tarlusal adet sokusu ilaç kullanırken kanda gebelik testi yapmak sonucu değiştirir mi tarlusalin testle bı alakası var mı bilen yardımcı olabilir mi
İlacimin bitmesine 4 gün var hâlâ olmadım bekliyorm ama gelesi yok galiba 40 gün oldu adet olmayaliTarlusal kullandıktan sonra regl oldunuzmu. olduysanız kaç gün sonra:)
Benimde 40 günü geçti. İlacı geçen hafta kullandım . Bende hala bekliyorum.Daha
İlacimin bitmesine 4 gün var hâlâ olmadım bekliyorm ama gelesi yok galiba 40 gün oldu adet olmayali
Hayır, hamile değilim.Sizde gebelik yok değil mi
Tabiki yazarım:)İlaç bitiminden en geç 12 gün sonra gelmesi lazım kanamanizin başladığı gün beni bilgilendirir misiniz ?
sabah, akşamPeki ilacı sabah akşam mi yoksa günde bir defa mi kullanıyorsunuz?