kızlar lütfen yardımm ikili tarama

whitebye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
110
2
48
İzmir
kızlar 12 haftalık hamileyim ikili tarama testi yaptırıcam fakat pek bilgimm yok izmir yesilyurt yada tepecik hastanesini önerdi doktorum ..test nasıl yapılyo? kac günde çıkıyor ?
ayrca devlet hastanesinde bile teste para ödeniyormuş böyle bir durum varmı?ssk bu testi karsılamıyormu?kızlar ilk bebeğim bilgim yok izmirde bu iki hastanede özellikle yesilyurtta bu testi yaptıran hamişler lütfen bana yardımcı olun .Paylasımlarınızı bekliyorum

canım önce doktorun usg den bebeğin ense kalınlığı ve burub köküne bakacak,daha sonra sen gidip kan vereceksin hepsi bu.
ben de yeşilyurda gidecektim kan için doktorum oradan emekli olduğu halde sonuçlarına pek güvenmediğini söyledi
dışarıdan lab. yaptırdım 50 tl ödedim pahalı değil
test sonuçları da 10 güniçinde çıkar
sağlıklı doğumlar

canım önce doktorun usg den bebeğin ense kalınlığı ve burub köküne bakacak,daha sonra sen gidip kan vereceksin hepsi bu.
ben de yeşilyurda gidecektim kan için doktorum oradan emekli olduğu halde sonuçlarına pek güvenmediğini söyledi
dışarıdan lab. yaptırdım 50 tl ödedim pahalı değil
test sonuçları da 10 güniçinde çıkar
sağlıklı doğumlar

canım tesekkur ederim msjın için ben özele gidiyom egepole doktorum ense kalınlıgı ölçümü vs.orda yapılcak dedi biz yapmıyoruz dedi tepecik yada yesilyurt bende kararsızım kime gideyim ne yapayım bilmiyorum.sen nerde yaptırdın? lab.nerde ?sende hamişsen sanada sağlıklı doğumlar

Back
X