kızlar lütfen yardımmmmm

kızlar merhaba sorunu öğrendim doğumdan sonra eşim boşanmak istediğinden sorun olmuşşş oun ailesi şimdi benım yanımda eşimin terbiyesıszliğinden insanlar şaşırmış durumdalar onlarla konuşunca anladım bende

eşin boşanmak mı istiyomuş niye:1shok::1shok:

Bu erkek tarafları hep böyle mi olmak zorunda...
Aramıyor sormuyorlar, çünkü sen onların kızı değilsin canım... böyle düşünüyorlar...
hiçkimseyi takma, umursama, kendin ve bebeğinden başka...
tek yol bu canım... yoksa hep olan san aolur...

kızlar merhaba sorunu öğrendim doğumdan sonra eşim boşanmak istediğinden sorun olmuşşş oun ailesi şimdi benım yanımda eşimin terbiyesıszliğinden insanlar şaşırmış durumdalar onlarla konuşunca anladım bende

:1shok:
yuhh yaa...
sen hamileyken bunu mu düşünmüş.........

şu an benim elimden su bile içmiyor kendı işini kendısı yapıyor zaten 2 yabancı gibiyız aynı evde yılların dostluğu yok olmuş gibi ve 10 senelik eşten eser yok 1988 den berı tanırım kendisini

hiç bebeğini kucagina almayı falan beklemeden hemen bu aksam al karşına konus bence
geciktirdikce senin içinde daha da birikecek herşey ve hamileliğinin en güzel günleri zehir olacak
konuş dök içini rahatla noluyosa olsun
kayınvaldenlerin tepkisi de (oncesinde ilişkileriniz çok iyiyse) belki "neden bizi değil de ailesini tercih etti dinlenmek icin" tarzında bi düşünceden kaynaklanıyor olabilir

şu an benim elimden su bile içmiyor kendı işini kendısı yapıyor zaten 2 yabancı gibiyız aynı evde yılların dostluğu yok olmuş gibi ve 10 senelik eşten eser yok 1988 den berı tanırım kendisini

Madem böyle bir niyeti varmış neden hamile bırakmış CADIARZU

boşanma sebebi neymiş eşinin?..başka çocuğunuz var mı?

okuyunca şok oldum ya
neden boşanmak istiyor ki
ve haikaten de madem neden çocuk yaptı
8 ayda 6 kez gitmenizde eşin bebeği de istemiyor önemsemiyor
Allah yardımcın olsun ne diyeyim

Yok artık ya..
İnsaf.
Bir de baba olacak yazık..
Canım yapacagın sey al karsına konus acık acık neymiş derdi..

Ayy böyle rezil ederler adamı, en güzel hamilelik günlerin burnundan gelmiş..
Boşanmak istemekte ne demek.. sorun ne ele avuca sığan bişey göremedim ben
Bebeğiniz olacak. nasıl yani :uhm:
Kaç çocuğunuz var,

Siz şimdi sadece bebeğinizi düşünün. emin olun siz üzüldükçe onada yansıyor. benimde sizin gibi ama farklı konuda eşim ve ailesi ile ilgili sıkıntılarım olmuştu. o zmanlar çok ağlamıştım. bebeğimde karnımda üzülme anne der gibi kımıldayıp duruyodu. şimdi bakıyorumda keşke ağlamasaymılşımda bebeğim üzülmeseymiş diyorum. kayınvalidemin hamileyken aramadığı zamanlar çok ama çok oluyodu. hele son zamanlar ağırlaştığımdada aramıyodu. bende anlamıyodum ama aramazsa aramasın ne yapayım diyodum. boşverin bebeğinizi düşünün. hayırlı doğumlar dilerim. inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza...

merhaba arkadaşlar düşüncelerinizle yanımda olduğunuz için teşekkürler hepinize şu an daha boşanmadık ama konuyuda kapatık gibi fırtına öncesi sessizlik yanı anlayacağınız ekonomık durum ve stresten boşanmak istıyormuş artık tek başına yaşamak istiyormuş öyle demişti şu an ise konuşuyoruz ve mesafelı olarak bir düzen oturttuk odalarımızı ayırdık bakalım neler olucak ...

Ya yuh dıyorum. ozur dılerım. adam hamıle olan karısında cok gereksız seyler nedenıyle ayrılmak ıstıyor ve onun aılesı " oglum karın evlı, erkek olarak bu cocuk dogana kadar karına sahıp cıkacaksın, yoksa bızıde sıl ,bız senı boylemı yetıstırdık " deyıp sanada sahıp cıkacakları yerde bıse trıp atıp ılgılnemıyorlar.
Ben bu ınsanları anlamıyorum 3 gunluk dunya buradane yaparsan yap obur dunyada sana fazlasıyla gosterecekler. Ne dıye avallaı gıkı bıle cıkmayan kadınla ugrasıp huzursuzlugun uzerıne bıde kendın huzursuzluk cıkartıyorsun. Vallahı anlamıyorum ben arkadaslar. Bu es ve esının aılesı hakkındakı tum topıklerden artık gına geldı. Bende de var buna benzer bı aıle. Vallahı bı gun sınırden testere 8 ı cekterecekler bana :4: :4: azıklar olsun boyle ve boyle dusunen gamsız saygısız sevgısız kıncı ve dunyacı ınsanlara.

hakimde seve seve boşardı
madem boşanacak sıkılmış sorumluluk ve evlilikten versin tazmınatını nafakanı baksın başının çaresine kolaymı oyle al elin kızını çocuk meydana getir sıkılınca evin küçük oğlu gibi defol git olduuuu karında anandı zaten terbiyesiz
işin gerçeğini gör başkası vardır belki de tek başına kalma sebebi rahat olmak... sen araştır bi ne var ne yok elinde bişilerin delili olsun ne olur ne olmaz bu gun yarın yien laf ederse kozların elinde olsun yok bişi demezse ne ala
dök eteğindeki taşı ya maddi olarak keseyi açar yada boşama sakın kimse lüxüne karı alıp boşayamaz kanunda evliliği bozmanın bi külfeti var çeksin ceremesini

walla diablo ben başka topıclere bakamıyorum bı kızların derdinden...
hele elleiryle cukura dusenler, it...k yapan herifler yuzunden olmadık muamele görenler bi turlu dile getirilmeyen k.valide istememe... öf öfff
üzülüyorumda yaa

eşi hamileyken eşlerinden daha çok naz niyaz edip alınganlık yapan erkeklerden nefret etmeye başladımmmm!..

bence siz şu anda sadece bebeği düşünün. doğumda herkes bi araya gelir de düzelir inşallah...

ben çoktan nefret etmiş durumdayım.1. de benimki lohusa gibiydi

ben çoktan nefret etmiş durumdayım.1. de benimki lohusa gibiydi

eşlerinde bu şekilde depresyona girmesi normalmiş. Sorumluluk ağır geliyor.
Hadi onu anlıyorumda benim kayınpederle kayınvalidem lohusalık sendromuna girdiler.
benden daha lohusaydılar.
ona ne demeli? :)

Back
X