Kizlar lutfen yorumlariniza ihtiyacim varrrr nolurrr

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Kizlar dahaonce yazmistim okuyanlar belki hatirlar esim her konuda bana destek ama bende anksiyete bozuklugu var. gorumcemi sevmiyorum cins bir tip esim de biliyor bunu biz nezaman Tr ye gitsek hemen kv.demlere damliyor biz gelince bizi gormeye. Kardesine cok bagli surekli bizle iyi iliski beklenti icinde ama ben kv ve kizini sevmiyorum ve onlarla gercek anlamda iliski olmayacagini biliyom kv cok cins kizi da bize canim cicim ama yine de sevemiyorum napmam lazimmmmmmm

kücük görümcem absine asırı düşkündür arada gelır bızde kalır benden 1 yas buyuk.. abisinin geldigi saatte hemen kalkar yemek hazırlar abim bunu sever sunu sever.. kendınce abisine bişeyler yapmaya calısıyor der gecerım.. kardeş onlar ne güzel birbirlerine duskun olması abisine bıseyler hazırlamak ıstemesı..

benımde bı sorunum yok evım herzaman acıktır ona..

baska bı sorunmu var aranızda. yani tek sorun abisine düşkün olmasımı

Canim benim esim kucuk 4 ay gorumceden. Eski yazimi okursan canim .. Cok sagol fikirlerin icin

Kizlar Fikir ve Onerilerinize Ihtiyacim Var Lutfennn

Merhaba kizlar desteginize fikirlerinize ihtiyacim var. Cipralex 10 mg ve remeron solusyonu (5damla) 7 aydir kullaniyorum ve birakma seviyesine geldigimi dusunuyorum. Oncesinde siddetli beyin, boyun, kas agrilarim vardi ve hayat zevksiz ve stres yonetimim yoktu. Asil sorumum patavatsiz olan insanlari (ozellikle kayinvalidemi) kafama takip niye boyle diye kendimi uzup hasta ediyorum. 6.5 yildir evliyim ve esim inanilmaz destek ve hep diyor kim ne derse desin ben yanindayim diye. Annem boyle onemli olan bizim iliskimiz diyor, benim kotu olmama cok uzuluyor. Yine de arada sinirlenip kafam atiyor. Kayinvalidem kiziyla gecmiste sorunalr yasamais simdi de kizi 1 numara ve kizina (kiz da 34 yasinda) asiri duskun, o uzulmesin diye mesela bize diyor ki onunla ilgilenin, gonlunu alin ya da kizinin cocugunu surekli anlatiyor. Neymis kizi cok hassasmis, misal telde konusurken dur kizimla da konusun diye pat diye teli veriyor ona. Cocugu icin de hediye alin falan deyip duruyor. Bunlar beni cok rahatsiz ediyor bu yuzden hipoglisemi, stres her turlu psikolojik hastalik yasiyordum suan daha kontrolluyum. Cocuk dusunuyorz ve ilaclari birakmam lazim %100 emin olmak imkansiz ama mesela onlara kizmam benim tekrar kotuye gittigime isaret mi? Suan uykularim duzenli, strese yenilgim daha az,agrim yok. Ydisinda yasiyorum. Onerileriniz nedir? Sizde de bole seyler oluyor mu? Esim bir de yegenimle zaman gecireyim dedikce sinir oluyorum. Lutfen bana fikir verin rahatlatin nolurrrr

yurt dışında yaşıyorsunuz ve haliyle görümceniz abisini göremiyor.yanlarına gidince abisini görmeye gelmesinde bir yanlış yok.elbette gelecek

canım kafana cok takıyorsun yaa..
bırak biraz oluruna işleri..
yurt dışındasınız tabiki kardeşi ve yiğeniyle vakit geçiricek görüşünce..
en büyük derdin bu olsun..

Tabiki tedavi olmanız lazım!!!

Nedir bu tahammülsüzlük böyle,eşiniz de sizin kardeşlerinizle görüşmenizi istemeseler nasıl olur??

Aranızda neler oldu da siz bunları takıntı haline getirdiniz bilmiyorum ama
Yurtdışında yaşayıp arada Türkiye ye geldiğinizde abisini görmek için kv nize gelmesi çok doğal.
Sizinde kardeşiniz aynı durumda olsa sizde geldiğinde görmek , hasret gidermek isterdiniz.
Demek aynı şehirde yaşasanız çok daha büyük sıkıntılar, rahatsızlıklar yaşayacaktınız.
Arada bir gördüğüüz görümce ve kv nizi sevmiyor ve samimi bulmuyorsanız , burada bulunduğunuz süre içinde görmezden , duymazdan gelin bazı şeyleri.
Kafanıza takmamaya çalışın bence.
Hala bu durum sizin sağlığınız etkiliyorsa belkide ilaçları hemen bırakmamalısınız, yada tr de bir doktora görünmelisiniz.

tesekkurler yorumlar icin. daha iyiyim cok sukur
buarada gorumce ile kv 6 saatlik uzak sehirdeler ayni yerde deiller. her gittigimizde gelir..

Benim görümce özellikle benim yanımda kardeşine sarılır mck mck öperdi (eşim de hiç gelemez böyle şeylere) kıskandırmak olduğundan amacını ben umursamıyordum baktı ki umursamıyorum hatun artık yapmıyodu sonra küstüler bunlar tartıştılar bi mevzudan(mevzuyu dahi anlatmadı eşim bana) koptuk öylece
oralı olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…