- 25 Temmuz 2015
- 34
- 1
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatı ne kdr nerden aldınızcanım bana buradan Janna Carrot Care diye bir şampuan önerdi bende internetten baktım , havuç yağı ve çeşitli vitaminler içeriyor. Benim de saçım aynı senin gibiydi ve çok iyi geldi. Saçlarım çok yumuşak, kolay taranıyor ve şeki,l alıyor. Denemeni öneririm.
Fiyatı ne kdr nerden aldınız
İnternet dışında başka bir yerden alınmıyormu çok merak ettimcanım internette kendi sitesinden satılıyor şampuan+saç kremi 79 tl. baya gidiyor , büyük boyutlarda , çok iyi gelecek , denemelisin. Ben kolay kolay tavsiye etmem hiç bi şeyi .
Care carrot diye bi şampuan varmış merak ettim acaba etkili olurmusaçlarımın sertliğinden bende çok şikayetçiyim. saçlarımı toplarken bile kuruluk ve sertliğinden canım yanıyor artık. umarım bir çözüm bulabiliriz saçlarımız için
Bunun içinde doğal bir zeytinyağı bulmak gerek tabi bide yağı saçınızın diplerine sürüyomusınuz ,sürdüktün sonra yıkaöazsanızda çok yağlı kalmazmı amabanyo sonrasi bi miktar zeytinyagi surmek gayet etkili oluyor![]()
Bu yağı nerden bulabilirim ve nasıl kullanıcamKatı hindistan cevizi yağı diyorlar. Beyaz renk, elde tutunca ısıyla sıvı hale geliyor. Saçlara sürüp mümkünse uzun süre bekletip yıkanıyormuş.
Elimdeki ürünler bitsin alınacaklar listemde.
Forumda hatta başlık var bunla ilgili. Her marka etkili olmuyormuş, özellikle önerdikleri var.
Lifeco ismi, forumda onu önermişler.Bu yağı nerden bulabilirim ve nasıl kullanıcam