Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar lütfen...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

victory12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
34
1
1
35
kızlar saçlarım çok kuru çok yıpranmış ve sürekli elektrikli o kdr serttki eline batıyor bildiğiniz bi maske veya yumuşatıcı saça iyi gelen bir yağ tarifi var mı kızlar lütfen biliyosanız paylaşırmısınoz bıktım bu mısır püskülü saçlardan:(

canım bana buradan Janna Carrot Care diye bir şampuan önerdi bende internetten baktım , havuç yağı ve çeşitli vitaminler içeriyor. Benim de saçım aynı senin gibiydi ve çok iyi geldi. Saçlarım çok yumuşak, kolay taranıyor ve şeki,l alıyor. Denemeni öneririm.

canım bana buradan Janna Carrot Care diye bir şampuan önerdi bende internetten baktım , havuç yağı ve çeşitli vitaminler içeriyor. Benim de saçım aynı senin gibiydi ve çok iyi geldi. Saçlarım çok yumuşak, kolay taranıyor ve şeki,l alıyor. Denemeni öneririm.
Fiyatı ne kdr nerden aldınız

saçlarımın sertliğinden bende çok şikayetçiyim. saçlarımı toplarken bile kuruluk ve sertliğinden canım yanıyor artık. umarım bir çözüm bulabiliriz saçlarımız için

Katı hindistan cevizi yağı diyorlar. Beyaz renk, elde tutunca ısıyla sıvı hale geliyor. Saçlara sürüp mümkünse uzun süre bekletip yıkanıyormuş.
Elimdeki ürünler bitsin alınacaklar listemde.
Forumda hatta başlık var bunla ilgili. Her marka etkili olmuyormuş, özellikle önerdikleri var.

Katı hindistan cevizi yağı diyorlar. Beyaz renk, elde tutunca ısıyla sıvı hale geliyor. Saçlara sürüp mümkünse uzun süre bekletip yıkanıyormuş.
Elimdeki ürünler bitsin alınacaklar listemde.
Forumda hatta başlık var bunla ilgili. Her marka etkili olmuyormuş, özellikle önerdikleri var.
Bu yağı nerden bulabilirim ve nasıl kullanıcam

Back
X