Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anim bugun 2. Gunu daha henuz aramadilar..cok sukur 2 tane olustu..ama bir tanesi m1 mis ..tam olgunlasmamis..nadir gorulen biseymis..ama sukurler olsun dollenmis...aramalarini bekliyorum..ama m1 olan embriyo ilerlermi onu bilmiyorum canim..hayırlısı olsun hakkında tek embriyo mu oluştu?
ayy çok sevindim hayırlısı olsun inşşallah :) benmde dün haber geldi 3.gün 1.kalite bir embriyomu dondurmuşlar buna da şukür diyorum :)C
Anim bugun 2. Gunu daha henuz aramadilar..cok sukur 2 tane olustu..ama bir tanesi m1 mis ..tam olgunlasmamis..nadir gorulen biseymis..ama sukurler olsun dollenmis...aramalarini bekliyorum..ama m1 olan embriyo ilerlermi onu bilmiyorum canim..
Masallahh canimmmmm...1. Kalite olmasi cok guzel..masallahhhh..ben 5. Gune kadar bekleyecegimm...gidermi bilmiyorum...havuz mu yaoiyoraunuz siz..ayy çok sevindim hayırlısı olsun inşşallah :) benmde dün haber geldi 3.gün 1.kalite bir embriyomu dondurmuşlar buna da şukür diyorum :)
havuz olcak canım , tekrar gel dedi ama ben ocağa kadr müsaade istedim. ocakta inşallah çift embriyo olurMasallahh canimmmmm...1. Kalite olmasi cok guzel..masallahhhh..ben 5. Gune kadar bekleyecegimm...gidermi bilmiyorum...havuz mu yaoiyoraunuz siz..
Insallah canimmm...benim hep 1 yumurtam oldu diger 2 denemmde 2. Kalite..dollendide..taze transfer oldum 2 sindede..negatif oldu..ama bu sefer.4-5 tane gorundu..3 u toplandi..1 i pert olmus zaten dollenmemis hic..diger ikiside dedigim gibi 1 tanesi tam olgunmus dollenmis..digeride yari olgunmus.dollenmis..yani hic umutsuzluga kapilma..onenli olann 1. Kalite embriyo olusmasiii..sukurler olaun..1 tanesi olmus..dilerim diger tedavidede 1. Kalite embriyolarin olusur...havuz olcak canım , tekrar gel dedi ama ben ocağa kadr müsaade istedim. ocakta inşallah çift embriyo olur
inşallah ya :) bu kez dondurcaklar mı ?Insallah canimmm...benim hep 1 yumurtam oldu diger 2 denemmde 2. Kalite..dollendide..taze transfer oldum 2 sindede..negatif oldu..ama bu sefer.4-5 tane gorundu..3 u toplandi..1 i pert olmus zaten dollenmemis hic..diger ikiside dedigim gibi 1 tanesi tam olgunmus dollenmis..digeride yari olgunmus.dollenmis..yani hic umutsuzluga kapilma..onenli olann 1. Kalite embriyo olusmasiii..sukurler olaun..1 tanesi olmus..dilerim diger tedavidede 1. Kalite embriyolarin olusur...
Canim hersey yolunda giderse.5. Gune ulasirlarsa bebislerim.havuzda yapabiliriz..ama ben beklemiyecegim..taze transfer olurum..rabbim insallah ikisinide nasip eder..hayirlisiyla..inşallah ya :) bu kez dondurcaklar mı ?
Kızlar çok umutlanmayalım bence üçüncü günden benimde 3.günMasallahh canimmmmm...1. Kalite olmasi cok guzel..masallahhhh..ben 5. Gune kadar bekleyecegimm...gidermi bilmiyorum...havuz mu yaoiyoraunuz siz..
Benim bugun 2. Gunu canim her an arayip bildirebilirler..haklisin canimm..cok abartmadan..beklemek en guzelii...hayirlisi olsun..hayirlisini dileyelim ..allahtan..rabbim insallah bizede nasip etsin ama bu surecte..Kızlar çok umutlanmayalım bence üçüncü günden benimde 3.gün