Kızlar, marka saatleri mi tercih ediyorsunuz?

gözlüklerimide saatlerimide optiklerden alırım hep marka yani bende saat hastasıyım en son dkny nın gördüm biyerde ertesi gun gittim satılmıs hala arar dururum o saati

Ben yıllar önce DKNY almıştım, çok severek takıyorum, hatta hiç çıkartmıyorum diyebilirim.

saatte markaya önem veririm,yoksa çok basit gösterdiğini düşünüyorum.başka konuda bunu yapmam ama birinin kolunda saat görünce markasına bakarım ilk

benim için güzel olması yeterli,ama genelde aldıklarım markalı..
yalnız birkaç sene önce Venedik'ten kırmızı murrano camlı bir saat almıştım, markası yok, 12 euroya falan almıştım :) hala da çok severek kullanırım

Saat en önem verdiğim takıdır benim...Taktığım saat muhakkak sağlam kaliteli ve de iyi bi marka olmalı...Dayanıklı , uzun ömürlü olması en önem verdiğim şeydir saatlerimde...

Son düzenleme:
saatte markaya önem veririm,yoksa çok basit gösterdiğini düşünüyorum.başka konuda bunu yapmam ama birinin kolunda saat görünce markasına bakarım ilk

Kesinlikle bende böyle içine bakıp bakıp markayı görmeye çalışıyorum sanırım artık huy oldu ya saat takmam yada marka olucak

benim 1 tane marka saatim var digerleri hep ucuz ama çok şıklar.
aman marka kimin umrunda duruşu yeter
zaten kıyafete göre saat değiştiriyorum kimse markamı diye bakmıyo acıkcası..
çalışsın yeter bozulunca başka alıyorum
kıyafet gibi saat değiştiriyorum bayılıyorum saatlere...

Son düzenleme:
Ben de saatsiz yapamayanlardanım.
Herkes bunu ve tarzımı bildiği için saat alır hediye olarak.
Genelde saatlerimi marka tercih ediyorum.
İnternetten aldığım saatlerimde var. Kendi çapında marka onlarda.

Saat takıntısı bende de var!
Markalıları tercih ederim!
Gözüme bir tane Emporio Armani kestirdim!
Saatten başka hiç takım yok zaten!
Bence güzel bir saat yeterli!

Saatlerin kendilerine has zerafetleri var bence! Etkilendiğim bir saatten kendimi zor alabilirim! Benimkisi galiba hastalık! ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…