- Konu Sahibi sokoprenses
arkadaslar meraba martın 1nde doguma gırıcem kısmet olursa korkuyorum bıyandan heyecanlanıyorum bıyandan ne yapıcamı bende sasırdım ne olur bana dua edın:teselli:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar meraba martın 1nde doguma gırıcem kısmet olursa korkuyorum bıyandan heyecanlanıyorum bıyandan ne yapıcamı bende sasırdım ne olur bana dua edın:teselli:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
inş hayırlısıyla kurtuluruz çünkü benimki de son günüm 1 Mart,tabi o zamana kadar normal dogum olmazsa...Alllahım herkese hayırlısıyla yavrularını kucağına almak nasip etsin...Sizin 40. haftanızmı oluyor?
hayırlısı ile inş bebeğine kavuşursun canım
normal doğum mu yapıcaksın
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
işallah bebeişin sağılka alırısın kucagına canım,benimde az kaldı 26 şubat cuma günümüz doluyor bakalım bebeğimiz gelecekmi.allah yardımcını olsun dularımız seninle