Kızlar meme protez ve basen lipo oldum sonunda

kardelen5321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
12
3
1
44
Şuan hastaneden yazıyorum kızlar ilk günüm ve çok şaşkınım resmen.Ameliyattan önce kendimi büyük acılara hazırlamıştım ama şuan size yazabiliyorum ve çok rahatım sıkıntı olur diye ablamı ve kız kardeşimi refakatçi yaptım iki kişi anca yeter diye düşündüm .Şükürler olsun ,sabah ağrılar başlar bu gecenin acısı çıkar mı bilmiyorum .Ameliyat öncesi regl oldum ve hafif geniz akıntım vardı sabah iki doktora muayene ettirip öyle aldılar ameliyata ben buradan çok faydalandım başka arkadaşlar varsa tereddüt eden cesaretli olsun , ara ara süreci paylaşacağım şuan pişmanlık sıfır aksine bi sevinç geldi bana

Cok gecmis olsun nasil baslarsa oyle gidiyor. Dr un elinin maharetine kalmis. Operasyon sirasinda icerde dokulari kaslari cok hirpalamadiysa sonrasinda cok sikinti yasanmiyor. Ben de sizin gb cok rahat bir iyilesme sureci gecirdim. Bir gece hastanede kaldim ertesi gun evime gectim. Eve gectikten sonra ilk iki gun hastanede hissettigimden bir tik fazla rahatsizlik hissettim. Hastanede surekli serum veriliyor cunku. Fakat evde de agri kesicilerle cok rahat gecirdim surecimi. Dayanilmayacak pisman olucak derecede bir agri yada aci da hissetmedim. Tekrar cok gecmis olsun

Çok teşekkür ederim ameliyattan önce çok korkmuştum ama beklediğim gibi olmadı ,doktorumun eli gerçekten çok hafifmiş basen iç bacak liposakşın da oldum aynı zamanda. Yıllardır düşünüyordum buradan çok yardım aldım gerçekten inşallah hepimiz bir ömür sağlıkla kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…