A aydilge Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2025 83 16 3 18 30 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aydilge #1 Kızlar aşerdiğimiz birşeyi yiyince kaşıdığımız yerde bebekte leke oluyormuş başka sizce ne yapınca oluyordur bu lekeler merak ettim
Kızlar aşerdiğimiz birşeyi yiyince kaşıdığımız yerde bebekte leke oluyormuş başka sizce ne yapınca oluyordur bu lekeler merak ettim
S serenajpp Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Kasım 2025 175 69 13 34 30 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aydilge #2 aydilge .!.: Kızlar aşerdiğimiz birşeyi yiyince kaşıdığımız yerde bebekte leke oluyormuş başka sizce ne yapınca oluyordur bu lekeler merak ettim Genişletmek için tıkla... Bunu ben de çok duydum ama aslı var mı bilemiyorum
aydilge .!.: Kızlar aşerdiğimiz birşeyi yiyince kaşıdığımız yerde bebekte leke oluyormuş başka sizce ne yapınca oluyordur bu lekeler merak ettim Genişletmek için tıkla... Bunu ben de çok duydum ama aslı var mı bilemiyorum
B balbocegi34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2020 5.859 3.101 173 41 30 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aydilge #3 aydilge .!.: Kızlar aşerdiğimiz birşeyi yiyince kaşıdığımız yerde bebekte leke oluyormuş başka sizce ne yapınca oluyordur bu lekeler merak ettim Genişletmek için tıkla... Bilimsel hiç bir mantığı yok
aydilge .!.: Kızlar aşerdiğimiz birşeyi yiyince kaşıdığımız yerde bebekte leke oluyormuş başka sizce ne yapınca oluyordur bu lekeler merak ettim Genişletmek için tıkla... Bilimsel hiç bir mantığı yok