Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var :) hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Çizgi pembe ve baya net nasıl yok diyor bu kadar emin bir şekilde. Kan verin bir an önce bence var sizdeTanıdık bir doktora attım yok dedi neden öyle dedi bilmiyorum ) ama inşaallah vardır istiyorum çünkü Allah hayırlısını nasip etsin
Çizgi pembe ve baya net nasıl yok diyor bu kadar emin bir şekilde. Kan verin bir an önce bence var siz
Ay insaAllah vardırBurası sizinkinden daha silik çizgilerle hamile olduğunu öğrenen annelerin hikayeleriyle dolu. Bence acilde kan verin zaten sonuç hemen çıkıyor :)
Acile gittim artık gebelik için kan almadıklarını söyledilerBurası sizinkinden daha silik çizgilerle hamile olduğunu öğrenen annelerin hikayeleriyle dolu. Bence acilde kan verin zaten sonuç hemen çıkıyor :)
Özel hastane aciline gidin orda alıyorlar küçük bir mebla ödüyorsunuz ben 175 odedimAcile gittim artık gebelik için kan almadıklarını söylediler
Hm peki yarın bir gideyim o zaman insaAllahÖzel hastane aciline gidin orda alıyorlar küçük bir mebla ödüyorsunuz ben 175 odedim
Evet kapaliymis maalesefSağlık ocağında verebilirsiniz ama bayram olduğu için kapalı olabilir