A Alishaal Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Haziran 2025 7 0 1 24 7 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #1
R renklikitap Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2025 44 33 3 34 7 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #2 Bence var :) hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
A Alishaal Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Haziran 2025 7 0 1 24 7 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #3 renklikitap .!.: Bence var :) hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
A Alishaal Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Haziran 2025 7 0 1 24 7 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #4 Tanıdık bir doktora attım yok dedi neden öyle dedi bilmiyorum ) ama inşaallah vardır istiyorum çünkü Allah hayırlısını nasip etsin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Tanıdık bir doktora attım yok dedi neden öyle dedi bilmiyorum ) ama inşaallah vardır istiyorum çünkü Allah hayırlısını nasip etsin
mlzdmr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Aralık 2021 644 391 53 27 7 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #5 Alishaal .!.: Tanıdık bir doktora attım yok dedi neden öyle dedi bilmiyorum ) ama inşaallah vardır istiyorum çünkü Allah hayırlısını nasip etsin Genişletmek için tıkla... Çizgi pembe ve baya net nasıl yok diyor bu kadar emin bir şekilde. Kan verin bir an önce bence var sizde Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Alishaal .!.: Tanıdık bir doktora attım yok dedi neden öyle dedi bilmiyorum ) ama inşaallah vardır istiyorum çünkü Allah hayırlısını nasip etsin Genişletmek için tıkla... Çizgi pembe ve baya net nasıl yok diyor bu kadar emin bir şekilde. Kan verin bir an önce bence var sizde
R renklikitap Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2025 44 33 3 34 7 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #6 Burası sizinkinden daha silik çizgilerle hamile olduğunu öğrenen annelerin hikayeleriyle dolu. Bence acilde kan verin zaten sonuç hemen çıkıyor :) Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Burası sizinkinden daha silik çizgilerle hamile olduğunu öğrenen annelerin hikayeleriyle dolu. Bence acilde kan verin zaten sonuç hemen çıkıyor :)
I incim1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 2.755 640 38 27 7 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #7 Alishaal .!.: Eki Görüntüle 3602314 Genişletmek için tıkla... Var Olumlu oy 0 Olumsuz oy
A Alishaal Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Haziran 2025 7 0 1 24 7 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #8 mlzdmr .!.: Çizgi pembe ve baya net nasıl yok diyor bu kadar emin bir şekilde. Kan verin bir an önce bence var siz Genişletmek için tıkla... renklikitap .!.: Burası sizinkinden daha silik çizgilerle hamile olduğunu öğrenen annelerin hikayeleriyle dolu. Bence acilde kan verin zaten sonuç hemen çıkıyor :) Genişletmek için tıkla... Ay insaAllah vardır Olumlu oy 0 Olumsuz oy
mlzdmr .!.: Çizgi pembe ve baya net nasıl yok diyor bu kadar emin bir şekilde. Kan verin bir an önce bence var siz Genişletmek için tıkla... renklikitap .!.: Burası sizinkinden daha silik çizgilerle hamile olduğunu öğrenen annelerin hikayeleriyle dolu. Bence acilde kan verin zaten sonuç hemen çıkıyor :) Genişletmek için tıkla... Ay insaAllah vardır
A Alishaal Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Haziran 2025 7 0 1 24 7 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #9 renklikitap .!.: Burası sizinkinden daha silik çizgilerle hamile olduğunu öğrenen annelerin hikayeleriyle dolu. Bence acilde kan verin zaten sonuç hemen çıkıyor :) Genişletmek için tıkla... Acile gittim artık gebelik için kan almadıklarını söylediler Olumlu oy 0 Olumsuz oy
renklikitap .!.: Burası sizinkinden daha silik çizgilerle hamile olduğunu öğrenen annelerin hikayeleriyle dolu. Bence acilde kan verin zaten sonuç hemen çıkıyor :) Genişletmek için tıkla... Acile gittim artık gebelik için kan almadıklarını söylediler
M mavilimmi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2023 1.016 321 53 25 7 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #10 Sağlık ocağında verebilirsiniz ama bayram olduğu için kapalı olabilir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
H htbrk Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ocak 2025 284 54 13 21 7 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #11 Alishaal .!.: Acile gittim artık gebelik için kan almadıklarını söylediler Genişletmek için tıkla... Özel hastane aciline gidin orda alıyorlar küçük bir mebla ödüyorsunuz ben 175 odedim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Alishaal .!.: Acile gittim artık gebelik için kan almadıklarını söylediler Genişletmek için tıkla... Özel hastane aciline gidin orda alıyorlar küçük bir mebla ödüyorsunuz ben 175 odedim
A Alishaal Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Haziran 2025 7 0 1 24 8 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #12 htbrk .!.: Özel hastane aciline gidin orda alıyorlar küçük bir mebla ödüyorsunuz ben 175 odedim Genişletmek için tıkla... Hm peki yarın bir gideyim o zaman insaAllah Olumlu oy 0 Olumsuz oy
htbrk .!.: Özel hastane aciline gidin orda alıyorlar küçük bir mebla ödüyorsunuz ben 175 odedim Genişletmek için tıkla... Hm peki yarın bir gideyim o zaman insaAllah
A Alishaal Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Haziran 2025 7 0 1 24 8 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Alishaal #13 mavilimmi .!.: Sağlık ocağında verebilirsiniz ama bayram olduğu için kapalı olabilir Genişletmek için tıkla... Evet kapaliymis maalesef Olumlu oy 0 Olumsuz oy
mavilimmi .!.: Sağlık ocağında verebilirsiniz ama bayram olduğu için kapalı olabilir Genişletmek için tıkla... Evet kapaliymis maalesef