Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin teşekkür ederim zaten adetime 8 gün varken kan testi yaptırmıştım 0.100 cıkmıstı ama formlarda okuduguma göre yükselebilir demişlerdi bende heycanlandım bi kaç gün daha beklicem yada sabah ilk idrarla yapıcamMerhaba,
Maalesef hayır.. ilk 5 dk değerlendirin lütfen. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Adet gününü 1 gün geçsin daha sağlıklı canım.. net sonuç alabilmen için.Amin teşekkür ederim zaten adetime 8 gün varken kan testi yaptırmıştım 0.100 cıkmıstı ama formlarda okuduguma göre yükselebilir demişlerdi bende heycanlandım bi kaç gün daha beklicem yada sabah ilk idrarla yapıcam
Tamam teşekkür ederimAlbi sorunlu bir test biraz.
Bence başka bir testle hala adet olmazsanız tekrarlayın.
Ama şuan gözüken negatif.
O zaman 1 test daha alın test kurumuş ya da bozuk olabilir veya negatif olabilir bilemiyorum ama suan görünen negatif. 1 test daha alıp deneyn inşallah vardır :)Şuan geçti zaten 1 gün gecikti buda onun sonucu bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
İnşallah teşekkür ederim yardımınız içinO zaman 1 test daha alın test kurumuş ya da bozuk olabilir veya negatif olabilir bilemiyorum ama suan görünen negatif. 1 test daha alıp deneyn inşallah vardır :)
bu albi testler gerçkten bozuk ben kaç defa kullandım böyle çizgiler çıkıyor ve kırmızılık dagılmıyor