Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkkızlar merhaba doktor oğlum olacağını söyledi yaman ismi nasıl sizce
Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin işin en zor kısmındasın...erkek çocuğa isim koymak çok zor..biz bir türlü yakıştıramamıştık isimleri oğluşumuza yaklaşık 1 ay düşündük..eşimle çok defa tartıştık epey uğraştık ama sonunda Talha koymaya karar verdik..yaman ismi bence güzel değil kusura bakma yanlış anlama ama daha güzel isimler var..mesela biz Baturalp, Mirza , Oğuz Kağan isimlerini de çok beğenmiştik..belki bir fikir olur...
benim de oğlum olacak adını Yaman koyacağız. ben çok seviyorum, çok asil geliyor bana. isim konusunda önemli olan senin içine sinmesi bence. hangi ismi koyarsan koy birileri kulp takacak. o yüzden anne babanın beğenmesi daha önemli bence...
inşallah kazasız belasız alırsın bebeğini kucağına.karar sizin tabi ma yaman ismi banada pek hoş gelmedi.benim beğendiğim erkek isimlerini yazayım belki birini beğenirsin.
miraç,doruk,kayra,çağrı
teşekkür ederim kızlar İnşallah Rabbim Hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder.. eşimin ismi aytekin ona uygun olsun diye yamandan vazgectik alp tekini beğendik ama bilmiyorum oğuz kağan da hoş bir isim