- 24 Aralık 2014
- 5.296
- 7.087
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pipi ya da kordon önemli değil testis ya da rahimi varsa cinsiyet kesinleşir o da detaylı ultrasound kim yaptıysa onun dediği kesindir. Çünkü o makinalar damarlarına kadar gösterir. Karıştıracak bir durum yok. Detaylı yapanın dediği doğrudur.Ordaki doktor çok güzel baktı gerçekten zinar bey 14 hafta 3 gunluktu net bir şekilde erkek dedi ersoya gittim sonrasinda 10 dk baktı bakmadı 22 haftalikti kız dedi hatta benle alay etti doktor baya radyoloji doktoruydu ikiside ayrıntıli USG baktı sonrasında tekrar gittim başka doktora onlarda kizada benzetti erkegede kordonu bacak arasindaydmis
Ersoy sultanbeyli mi kurtkoy mu? Sultanbeylideki ciddi kotu ama kutkoydeki fena degil diye biliyo
Sultanbeyli gerçekten berbat ve gelişi güzel baktı raporumda doğru düzgün birşey yazmıyor bakmadı 1500 lira para boşuna verdim keşke saygıya gitseydimErsoy sultanbeyli mi kurtkoy mu? Sultanbeylideki ciddi kotu ama kutkoydeki fena degil diye biliyorum.
Yok cnm bakmadı hiç radyoloji doktoruydu düşün birde boşuna para verdim okadar raporda bile hiç doğru düzgün birşey yazmıyor en az 30 dk bakması gerekiyordu 10 dk sürmediDetaylıda öğrenmeniz lazımdı cünkü erkekse pipiyi kiz ise rahim ve yumurtaliklara kadar görüyorlar.Detayliya girince doktor bana bak bu da kızının rahmi demişti oradan biliyorum
Ya ciddi misiniz ben en az 50 dk durduğumu hatırlıyorum 3 yıl oldu pandemiydi o zamanlar bir de.Sizi cok baştan savmışlar insallah ögrenirsiniz cinsiyetiYok cnm bakmadı hiç radyoloji doktoruydu düşün birde boşuna para verdim okadar raporda bile hiç doğru düzgün birşey yazmıyor en az 30 dk bakması gerekiyordu 10 dk sürmedi
İnsAllah bu hafta kontrolüm var tekrar sorucam söylemiyorlar bile sormadan devlete gidiyorum şuan evime yakın bir hastaneye ayrintilidada özele gittim param gitti boşuna bakmadı bile şuan parayla bile hizmet alınmıyor gercektenYa ciddi misiniz ben en az 50 dk durduğumu hatırlıyorum 3 yıl oldu pandemiydi o zamanlar bir de.Sizi cok baştan savmışlar insallah ögrenirsiniz cinsiyeti
Ozel hastaneye gittiniz cinsiyet söylemedi.. bu bana pek mantıklı gelmedi siz de sormadınız mi cinsiyeti ne diye?? Tekrar gidin ben ayrıntılı usg yaptırdım burada ancak bana cinsiyet söylenmedi deyin . Ben sizin olayın mantığını hic anlamadım vallaYaptırdım özel hastanede ama çok ilgilenmedi
Soylenmedi değil cnm çok ilgilenmedi ayrıntılı USG ye gittim 10 dk baktı bakmadı çocuğun yüzünün rezmini verdi kız dedi gönderdi tekrar devlete gittim erkek dendi oda ayrıntılı USG ydi sonra tekrar kız net birşey yok kafam çok karıştı kime inancagimi şaşırdımOzel hastaneye gittiniz cinsiyet söylemedi.. bu bana pek mantıklı gelmedi siz de sormadınız mi cinsiyeti ne diye?? Tekrar gidin ben ayrıntılı usg yaptırdım burada ancak bana cinsiyet söylenmedi deyin . Ben sizin olayın mantığını hic anlamadım valla
İkiside detaylı baktı cnm hatta zinar bey benim preeklemsi öyküm olduğu için bütün herseyine damarlarına hatta bebeğin kordonu da kadar baktı ama ersoydaki de detaylı baktı ama fazla ilgilenmedi midesini kalbini isaretledi gonderdi bukadar biri kız biri erkek dedi bende şaştım kaldım persembe tekrar kendi kontrollerimi yaptığım hastaneye gidicemCanım pipi ya da kordon önemli değil testis ya da rahimi varsa cinsiyet kesinleşir o da detaylı ultrasound kim yaptıysa onun dediği kesindir. Çünkü o makinalar damarlarına kadar gösterir. Karıştıracak bir durum yok. Detaylı yapanın dediği doğrudur.
Tamam ilki bahsettiğiniz detaylı ultrasound. Diğeri değil zaten. İlk hoca ne dedi?İkiside detaylı baktı cnm hatta zinar bey benim preeklemsi öyküm olduğu için bütün herseyine damarlarına hatta bebeğin kordonu da kadar baktı ama ersoydaki de detaylı baktı ama fazla ilgilenmedi midesini kalbini isaretledi gonderdi bukadar biri kız biri erkek dedi bende şaştım kaldım persembe tekrar kendi kontrollerimi yaptığım hastaneye gidicem
O erkek demişti cnm hatta 14 hafta 3 günlüktü ikili üçlü tarama için gitmistimTamam ilki bahsettiğiniz detaylı ultrasound. Diğeri değil zaten. İlk hoca ne dedi?
Erkektir o zaman muhtemelenO erkek demişti cnm hatta 14 hafta 3 günlüktü ikili üçlü tarama için gitmistim
Bilmiyorum cnm ben doktorami gittim merdiven altı bakan yeremi çözemedim11. haftada öğrenen ben![]()
Perşembe gününü bekliyorum cnm insAllah hayırlısı bakalımErkektir o zaman muhtemelen
Canım benimki gösteriyor ama doktorlarin biri farklı diğeri farklı söylüyor ikinci bebeğim bu kızımı 13 haftalık ogrenmistim :)Ben de 20. Haftada öğrendim çünkü kızım göstermiyordu kendisini
Beninde 2 cocugum daha var erkenden ogrendim simdi 20 haftaligim kafam corba gibi ilk kiz dendi 14 haftaliktim 16 erkek dendi 17 tekrar kiz 18 ve 19 erkek dendi hatta pipi gibi bi cikinti gosterdiler detayliyi bekliyorum kiz olsun istiyorum rabbim hayirli sagliklisjnj versinCanım benimki gösteriyor ama doktorlarin biri farklı diğeri farklı söylüyor ikinci bebeğim bu kızımı 13 haftalık ogrenmistim :)