M myself88 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Eylül 2017 8 1 86 3 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi myself88 #1 Ultrason fotomuza bakar mısınız rica etsem? Cinsiyet yorumlarınızi bekliyorum
agustos72 Mucizem kızım 💕 Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2009 14.576 16.115 823 3 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi myself88 #2 Tüp bebek sayfasında insanlar ne zorluklar yaşıyor evlat sahibi olabilmek için. Cinsiyet sormak için hiç yeri değil
Tüp bebek sayfasında insanlar ne zorluklar yaşıyor evlat sahibi olabilmek için. Cinsiyet sormak için hiç yeri değil
M myself88 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Eylül 2017 8 1 86 3 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi myself88 #3 agustos72 .!.: Tüp bebek sayfasında insanlar ne zorluklar yaşıyor evlat sahibi olabilmek için. Cinsiyet sormak için hiç yeri değil Genişletmek için tıkla... Haklisiniz evet . Ama insan merak ediyor iste. Ben de çok sıkıntılar yasadım emin olun Rabbim isteyen kim varsa hayırlısıyla en güzel şekilde versin.. Genel yazmıştım ama tüp bebek sayfasına düşmesi hoş olmamış yeniyim kusura bakmayın lütfen
agustos72 .!.: Tüp bebek sayfasında insanlar ne zorluklar yaşıyor evlat sahibi olabilmek için. Cinsiyet sormak için hiç yeri değil Genişletmek için tıkla... Haklisiniz evet . Ama insan merak ediyor iste. Ben de çok sıkıntılar yasadım emin olun Rabbim isteyen kim varsa hayırlısıyla en güzel şekilde versin.. Genel yazmıştım ama tüp bebek sayfasına düşmesi hoş olmamış yeniyim kusura bakmayın lütfen