Doğuma Hazırlık Kızlar merhaba

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cudaka

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
402
107
23
28
Kalp atışına göre cinsiyet belirleme doğruymuş üstünde araştırmalar yapıyorlarmış bilimsel gerçeğide varmış ama ilk kalp atışıymış önemli olan 140 altı erkek üstü kızmış doğru çıkan arkadaşlar var mı ?

Gunaydin canim oncelikle ayni konudan zaten bitane basligin vardi.
Ordan niye devam etmedin.
Yasak surekli ayni konuya baslik acmak.
Diger konundada doktorum bunun dogru oldugunu soyledi demissin.
Bu dediginin hicbir bilimsel aciklamasi olamaz bence.
Annelik boyle bisey iste daha rahime dustugu anda basliyo sabir isimiz.
Once saglik sonrada umarim gonlundekini alirsin kucagina.

Ben Cumartesi doktoruma sordum hiç alakası yok dedi ama ne biliyim kocakarı inançlarına göre kızım olcak :D
174 atıyo kalbi, tatlıdan tiksindim, nub teorisine göre de kız ama bence doğana kadar asla emin olamayız. Benim kuzenim erkek ismi koydu 7 aydan sonra kız dediler kızı oldu.

Kalp atışına göre cinsiyet belirleme doğruymuş üstünde araştırmalar yapıyorlarmış bilimsel gerçeğide varmış ama ilk kalp atışıymış önemli olan 140 altı erkek üstü kızmış doğru çıkan arkadaşlar var mı ?
170 civarıydı. Ve oğlum olacak. :anneadayı:

Ben Cumartesi doktoruma sordum hiç alakası yok dedi ama ne biliyim kocakarı inançlarına göre kızım olcak :KK70:
174 atıyo kalbi, tatlıdan tiksindim, nub teorisine göre de kız ama bence doğana kadar asla emin olamayız. Benim kuzenim erkek ismi koydu 7 aydan sonra kız dediler kızı oldu.

Ay inanmiyorum
Tek doktorlami devam etmisti.
Nasil olur ya 7 ay
Detayliya girmedimi
Bacak arasi goruntu vermedilermi

Ay inanmiyorum
Tek doktorlami devam etmisti.
Nasil olur ya 7 ay
Detayliya girmedimi
Bacak arasi goruntu vermedilermi
Aynen bi de doç doktordu diğer doktorlardan fazla para ödüyodu, ben de aynı hastaneye gidiyodum bana diyo ki sen de benim doktoruma git abla :D Ben şimdi başka hastaneye gidiyorum memnunum doktorumdan.

Aynen bi de doç doktordu diğer doktorlardan fazla para ödüyodu, ben de aynı hastaneye gidiyodum bana diyo ki sen de benim doktoruma git abla :KK70: Ben şimdi başka hastaneye gidiyorum memnunum doktorumdan.

Dogana kadar kesin bakmamak lazim Allahin takdiri o
Ama ay duydukca uzuluyorum alistiriyosun kendini aileni cevreni hop degisti
Allah saglik versn

Dogana kadar kesin bakmamak lazim Allahin takdiri o
Ama ay duydukca uzuluyorum alistiriyosun kendini aileni cevreni hop degisti
Allah saglik versn
Bana kalsa doğumda öğrenirim de kocam öğrenmek istiyo. Sağlıklı olsun kuzucuğum yeterki.

Back
X