kızlar midye yedimm korkuomm:(

hayallahım ya :))
ayol ben okadar dikkat ettimki sorma gebeliğimde beslenmeme dr.um bile inanamazdı bana herkez vallaha helal olsun bravo derlerdi
sonuç; 2500gr ....:)))))
hiçbişi olmaz takama kafana ye iç keyfine bak
çokçok abartama ama

bende oğluma hamileyken yemiştim ama daha sonra hiç canım istemedi hatta iğrendim oğlum da çok iyi maşallah hiçbirşeyi yok için rahat olsun

bir seferden birşey olmaz,ama bence birdaha yeme..bende çok severim,ama midyenin ağır metalleri çekme özelliği var..kurşun,cıva gibi..nadiren de olsa bende yiyorum..ama hamilelikte asla..

anammm bırı mıdyemı dedıııı hamıle degılkennn her gordugum yerde yerdım ama sımdıı mıdye denınce bıle mıdem almıoo cevremdekılerın bı gun mıdeyeden nefret edıcegm akıllarına gelmezdı o derece yanıı :)

su midyenin tadina bir ben bakamadim..nasil bir tadi var aceba...istanbula gecen yaz gittik..her kösede vardi ama firsat olmadi alipda yemeye..zaten 2 hafta rezil .. sözde iszin gecti..kendimizi zor attik almanyaya

hıc korkma hatta afıyet seker olsun ..bende kızıma hamıleyken dayanamayıp artık yeter yıcem deyıp bı oturusta ızmır kordonda 25 tane yedım. kızım saglıklı dogdu.ama bı daha yemedım sımdı yıne hamıleyım ve gecen ay yıne dayanamayıp 10 tane yedım..saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın allah

afiyet şeker olsun canım korkma bişey bolmaz benimde canım çekti valla koçişe desemde akşam getirse

Back
X