Kızlar moralim bozuk yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nisanurs98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
2.503
632
43
27
Kızlar adete 3 gün kala bu denli silik çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? 🥹 ilk idrarla yapmadım 7 şubatta aşılama yapıldı .. sizce bu teste göre gebelik var mı yani 🥹

Eklentiler

• IMG_1381.webp
    IMG_1381.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_1380.webp
    IMG_1380.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_1376.webp
    IMG_1376.webp
    95 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_1375.webp
    IMG_1375.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 139
İğnenin etkisi olabilir aşılamanın üstünden 14 gün geçmesini bekle canım.
Çatlama iğnesinde Beta HCG hormonu olduğu için testlerde çizgi çıkıyor diye biliyorum

İğnenin etkisi olabilir aşılamanın üstünden 14 gün geçmesini bekle canım.
Çatlama iğnesinde Beta HCG hormonu olduğu için testlerde çizgi çıkıyor diye biliyorum
Cuma günü kan verdiğim de beta 0 çıkmıştı ama , pazartesiden itibaren böyle silik çizgi çıkıyor 🥹

Cuma günü kan verdiğim de beta 0 çıkmıştı ama , pazartesiden itibaren böyle silik çizgi çıkıyor 🥹
O zaman olabilir gebelik ben ilk kez test yapıyorsun sandım hormon bazen vücuttan geç atılıyor
Gün gün takip et bakalım koyulaşma olacak mı her şey gönlünce olsun
Ben de ilk gebeliğimi öğrendiğimde hemen hemen testin görüntüsü seninkine yakındı Beta HCG değeri de aynı gün 53 çıkmıştı

O zaman olabilir gebelik ben ilk kez test yapıyorsun sandım hormon bazen vücuttan geç atılıyor
Gün gün takip et bakalım koyulaşma olacak mı her şey gönlünce olsun
Ben de ilk gebeliğimi öğrendiğimde hemen hemen testin görüntüsü seninkine yakındı Beta HCG değeri de aynı gün 53 çıkmıştı
Gerçekten mi ?? Bu içime su serpti ağlamak geldi içimden böyle çıkınca böyle az mı gözüktü erken gebelik testi bu bide

Kan verdim bugün ben yarın kan testinde çıkar herşey o zaman , o kadar silik ki ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum 🥹 düzenli artış oldu mu belirtilerin var mıydı
Aynen düzenli artış olmultu canm ben 7 aylık erken doğum yapıp kaybettm bebeğimi
53 108 268 şeklinde yükselmişti sazten 15 gün sonra gittiğimde kese görmüştm

Aynen düzenli artış olmultu canm ben 7 aylık erken doğum yapıp kaybettm bebeğimi
53 108 268 şeklinde yükselmişti sazten 15 gün sonra gittiğimde kese görmüştm
hadi ya çok geçmiş olsun 🥹 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın yarın kan sonucum çıkacak bakalım ne düzeyde merak ediyorum daha çok erken diye mi böyle acaba , olmasa hiç çıkmazdı sanırım değil mi ? Çünkü cuma beta 0 çıktı kanda pazartesi ve bugün gördüm ben o silik çizgiyi

hadi ya çok geçmiş olsun 🥹 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın yarın kan sonucum çıkacak bakalım ne düzeyde merak ediyorum daha çok erken diye mi böyle acaba , olmasa hiç çıkmazdı sanırım değil mi ? Çünkü cuma beta 0 çıktı kanda pazartesi ve bugün gördüm ben o silik çizgiyi
Sıfır cıktıgı gün idrar testi yapmışmıydın o zamn hiç çizgi yoktu değilmi
Sonradan belirginleşti TSE gebeliktit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X