kızlar moralim cok bozuk bebeğim geri kalmıs:(

merhaba canım okudum cok uzuldum inan ... inşşalah hersey yoluna gırer saglıkla alırsın bebişini kucagına... dün bende doktorumdaydım... 21 haftalık hamıleyım ama bebek 20 haftalık gorundu... moralım okdar cok bozuldu kı beslenmemede cok dıkkat edıyorum 5 ayda 5 kılo almsıım doktorum fazla bıle dedi... ama nedense bebegım beslenmemıs benden.. doktorumda takıbe aldı benı.. 1 hafta sorun olmaz ama 3 haftaya kadar cıkarsa sorun olur dedi... ve ben korkuyorum... ınsallah saglıkla gelır bebişlerimiz...

inşallah canım kendimi toparlayınca heemen yazarım sana.sağlığı iyi olsunda kilo umurumda değil nasılsa büyür kilo alır.epidural sezeryan olacağım.kesip biçecek olmaları bile umurumda değil yeterki bebeişim iyi olsun.tabi tüm bebeişler inşallah.

inşallah canım kendimi toparlayınca heemen yazarım sana.sağlığı iyi olsunda kilo umurumda değil nasılsa büyür kilo alır.epidural sezeryan olacağım.kesip biçecek olmaları bile umurumda değil yeterki bebeişim iyi olsun.tabi tüm bebeişler inşallah.

az kalmıs dogumuna..
canım saglıklı olsun zayıf olsun...

merhaba canım okudum cok uzuldum inan ... inşşalah hersey yoluna gırer saglıkla alırsın bebişini kucagına... dün bende doktorumdaydım... 21 haftalık hamıleyım ama bebek 20 haftalık gorundu... moralım okdar cok bozuldu kı beslenmemede cok dıkkat edıyorum 5 ayda 5 kılo almsıım doktorum fazla bıle dedi... ama nedense bebegım beslenmemıs benden.. doktorumda takıbe aldı benı.. 1 hafta sorun olmaz ama 3 haftaya kadar cıkarsa sorun olur dedi... ve ben korkuyorum... ınsallah saglıkla gelır bebişlerimiz...

canım umarım böyle kalır ılerlemez daha ama sıkma canını önemlı olan saglıklı olması bebeklerımızı hayırlısıyla kucaklarımıza alırız ınss

canım senın adına bende cok heycanlıyım son 1 gunun kaldı melegıne kavusmana darısı basıma ıns dualarım senınle olcak ıns hersey yolunda gıder melegını sagsalım kucagına alırsın sabırsızlıkla haberlerını beklıyorum kaydirigubbakcemile5

Geçmiş olsun,hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi:Saruboceq:
Bebeklerin zayıf doğmasına üzülmeyin sakın,hemen toparlıyorlar,mühim olan başka sorun olmasın:Saruboceq:
Kızım 15 gün erken doğdu,doğduğunda 2700 gramdı,şişlikler inince 2400 -2500 grama kadar düştü,ben gak dedikçe emzirdim guk dedikçe emzirdim,kızım 1 aylık olduğunda 4000gram olmuştu,içinizi ferah tutun,sağlıkları yerinde olsun,bebekler çabuk kilo alıyor

evet gerçekten küçük doğan bebek daha çabuk toparlanıyor...
benim bebeğim 3.750 doğmuştu ama ayda en fazla yarım kilo alıyordu..
etrafımda 2 kilo civarı doğan bebekler 1 ayda bizi geçti... hakkaten takmamak gerek.... Rızkı ne kadarsa o kadar besleniyor.... :ecrin_bebek:

canım senın adına bende cok heycanlıyım son 1 gunun kaldı melegıne kavusmana darısı basıma ıns dualarım senınle olcak ıns hersey yolunda gıder melegını sagsalım kucagına alırsın sabırsızlıkla haberlerını beklıyorum kaydirigubbakcemile5

sağol canım ya allah razı olsun.

arkadaslar cuma gunu hasteneye yatıyorum suyum sınıra gelmıs 2gun yatırcak sonra alcak kızımı ıns hersey yolunda gıder kızlar cok endıselıyım saglıklı olsunda ben acı cekmeye razıyım

cnm hıç uzulup kafanı takma benım suyumda azdı hatta enson hepsı geldı drum doguma aldı benı ve 1.700 dogdu oglum hıç korkup endıse etmedım çok rahattım 3. Gun sabahı cıktık hastaneden.hıç kılo vermedı ve tam 25 gun sonra oglum 3.200 olmuş çok sevınmıştım
Hayırlı dogumlar sanada cnm

canım doğum yaptım oğlumu kucağıma aldım çok şükür.hemde maşallah 41 kere turp gibi.2300 doğdu.ama sağlığı gayet iyi kilo almayada başladı.sakın canını sıkma seninde iyi olacak.

slm arkadaslar cok sukur bebegımle evımdeyım cumartesı gunu saat 9:31de kızımı dunyaya getırdım 2.800 ve 51 cm bos yere uzmusum kendımı bosyere okadar aglamısım gerı kaldı dıye ultrasonda amelıyattan 1 gun once 2.200 dedı doktor ama yanılmıs bebegım cok saglıklı cok sukur Allahım korkusun onu sarımelek senınde bebegın hayırlı olsun Allah uzun ömurler versın canım cok sukur stresten kurtuldukk

çok sevindim, okudum yazdıklarını da çok merak etmiştim.allah sana bağışlasın yavrunu. ben de 36. haftamdayım. inşallah sağlıkla kavuşurum ben de oğluşuma. :)))

tşkler kızlar Allah kımseyı evladıyla sınamasın herkes bebegıne sagsalım kavussun annem derdı hep anne olunca anlarsın dıye gercektende herseyı sımdı daha ıyı anlıyorum

Bu ultrasonlar yalancı diye boşa dememişim zemuszemus

Allah analı babalı büyütsün :nazar:

Back
X