Doğuma Hazırlık kızlar morelim çok bozuk

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

DeNiZiN_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
9
0
16
İstanbul
Kımın burnu tıkanmıstı burnu hırhır ediyordu. dr götürdük babasıyla muane esnasında kalbınde üfürüm var ama bu üst solunum you enfeksiyonu oldugundan olabılır.. korkmayın dedı onemli birşey değil dedi.. takıpa alırız gecısı dedı içim içimi yedi.. sonrasındada demezmi bıngıldagı kapanmış.. ee dedım erken 1 yasdan once bas cevresını kontrola alıcaz dedım suan bas cevresı 2 cm 6 ay 2 gunluk buda normal dedi ( boyle durumla karışılasan varmı kalbınde üfürüm ve bıngıladıgında erkekn kapanma ne olur bana cevap yazın

arkadasm panjk yapma benjm bebek dede vardı zamanla geciyo
kordolojiye götür film ceker doktor benm kızda vardı ğeçti büyüdükce bebekler o delik kapanıyo
zaten yeni doğn bebeklerde genelde olrmuş dotor söylemşti canm canım fala üzülme o kadar ciddi değil

zaten delige üfürük diyolar ben kızımı acile ğötürdmnğripden dolayı orda doktor syledi üfürük diye sonra araştrdk kalbi delik dediler daha sonra cocuk kordolojisine götrdk kalbi delik fakat cock buyudukce kapanır ddedi aynen öyle oldu 6ay sonra kontorele gittk kapanmıştı benm bebek ozaman 2 aylıktı biz anneler üzülüyor panik yapıyoz çok gecmiş olsun

Son düzenleme:
canım benim yeğenlerimin 3ünde de üfürüm var dediler ama Allahın izniyle hiç problem olmadı. büyüdükçe geçiyor bu durum. en büyük yeğenim 15 yaşına geldi ve hiç sıkıntısı yok. çok fazla kafana takmamaya çalış. diğer konuyla ilgili hiç bir fikrim yok. acil şifalar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…