Kizlar napmam gerekiyo bilmiyorum

Srplkdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
636
190
53
32
Herkese merabalar hanımlar sizden destek istiyorum daha önceki konuları okumuşsunuzdur suan uzun süre düşündükçe hatanın bende oldugunu anladim
Yani eşime karşı arkadaşlarıma karşı aileme karşı yada herhangi birine karşı öfke kontrolüm yok en ufak şeylere kızıp farklı tepkiler veriyorum uzun bi süredir düşünüyorum herkesi kötü diye
Değil aslında kötü olan benim galiba son dönemde herkesle aramı bozdum eşimede ailesine de saldırdım durdum suan hepsi üzerime titriyo ben dik kafalıyım galiba
Esim hep yanımda aslında ama herseye kuru bulup kavga çıkarana hayatı kendime zehir edende benim bi cok kişi psikolojin bozuk diye yazacak ama ben çok sakin biriyim ama bu ara kimseye tahammülüm yok kimseye tahammül edemiyorum kimseyi kırmak istemesemde kırıyorum.
Napmaliyim

Daha once yazilanlardan farkli bir sey yazilmayacak bence..
Defalarca yazildi sana,ayni duzlemde sorular sormak yerine sana verilen ogutleri dinlemeni tavsiye ederim..
Eski konularina bir goz atsan kafi gelecektir.

Herkese merabalar hanımlar sizden destek istiyorum daha önceki konuları okumuşsunuzdur suan uzun süre düşündükçe hatanın bende oldugunu anladim
Yani eşime karşı arkadaşlarıma karşı aileme karşı yada herhangi birine karşı öfke kontrolüm yok en ufak şeylere kızıp farklı tepkiler veriyorum uzun bi süredir düşünüyorum herkesi kötü diye
Değil aslında kötü olan benim galiba son dönemde herkesle aramı bozdum eşimede ailesine de saldırdım durdum suan hepsi üzerime titriyo ben dik kafalıyım galiba
Esim hep yanımda aslında ama herseye kuru bulup kavga çıkarana hayatı kendime zehir edende benim bi cok kişi psikolojin bozuk diye yazacak ama ben çok sakin biriyim ama bu ara kimseye tahammülüm yok kimseye tahammül edemiyorum kimseyi kırmak istemesemde kırıyorum.
Napmaliyim
Ne zamandan beri böylesiniz bazen oluyor insan agresif oluyor ama geçici ise neyse değilse doktora gidebilirsiniz bende köye gidince böyle oluyorum :D Ni zaman evlenicen kızz dediler mi dalasım geliyor asdfg köyden döndüm mü rahatlıyorum gidince deliriyorum benim sinir olayım bu :DD

Ne zamandan beri böylesiniz bazen oluyor insan agresif oluyor ama geçici ise neyse değilse doktora gidebilirsiniz bende köye gidince böyle oluyorum :KK70: Ni zaman evlenicen kızz dediler mi dalasım geliyor asdfg köyden döndüm mü rahatlıyorum gidince deliriyorum benim sinir olayım bu :KK70:D
Bi iki aydır böyleyim çevremde noluyosa üstüme aliyorum ve kendimi savunmaya başlıyorum farkında olmadan sesimi yükseltiyorum ciddi ciddi psikolojim bozuldu artık
Eşime cok haksızlık yaptim adama resmen evi dar ettim

Napmaliyim
Öfke kontrolü sorununuz var, tedavi olun hayatınızdakileri bıktırmadan.

Bi iki aydır böyleyim çevremde noluyosa üstüme aliyorum ve kendimi savunmaya başlıyorum farkında olmadan sesimi yükseltiyorum ciddi ciddi psikolojim bozuldu artık
Eşime cok haksızlık yaptim adama resmen evi dar ettim
Eşinizin sorunu ne peki??

Hatanın bende oldugunu anladim diyorsunuz çünkü boşanmaktan korkuyorsunuz.

Ya da;

Eşiniz sizi manipüle ediyor. Kendisi ne kadar sorunlu olursa olsun bir şekilde üste çıkıp suçu kendi üzerinize almanızı sağlıyor. Her seyin sonunda, hata bende demeniz bile bunun kanıtı.

Hatanın bende oldugunu anladim diyorsunuz çünkü boşanmaktan korkuyorsunuz.

Ya da;

Eşiniz sizi manipüle ediyor. Kendisi ne kadar sorunlu olursa olsun bir şekilde üste çıkıp suçu kendi üzerinize almanızı sağlıyor. Her seyin sonunda, hata bende demeniz bile bunun kanıtı.
Aynen katiliyorum adam her halti yapmis koku sahibinde ozguveni bitmis

Bütün herkesi boşverin gidin 5 yıldızlı bir otele tatil yapın
3 günlük dünya satmışım anasını
Koca ev iş çocuk derken
Ömür bitti

Back
X