Kızlar nasıl bir bebek arabası yardım :(

foolfancy

Eylül Hüma'm&Melike Sare'm
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
361
249
303
Merhaba bayanlar benim 20 aylık bir kızım var. Nasipse kızım 27 aylık olduğunda kardeşi olacak. Bende şuan chicco liteway bebek arabası var ama kızımı içine bindirdiğimde emanet gibi oluyor çocuk resmen yarısı dışarda hiç içime sinmiyor.

Gönlüm hep Travel sistem arabalardaydı acaba diyorum bebek arabamı satıp ikinci el Travel sistem mi alsam napsam kafam çok karışık :(

kızım yolda yürümeyi sevmiyor daha doğrusu çok koşuyor oyüzden bebek arabası kullanıyorum hala. Sizce ne yapayım tecrübeli anneler fikir verin lütfen :(

Bende de lıtwy var yonunun donmemesı kotu hafıflıgı falan ıyı ama yon onemlıymıs kullanırken onu anladım sımdı soyle bısey var kardesı olacak dıyorsn ona da bebek arabası kullancaksın barı onada uymlu bısey alda sonra onada kullanabıl ama hngsı en ıysı dersen kllanmadgm ıcn bsey dıyemıcem malesf.s

Ben chicco simplycity travel sistem aldım. Tek yönlü ama anakucağını yerleştirince bana dönük oluyor. Zaten 13 kg kadar anakucağıyla kullanıyorsun sonra Bebek arabasına geçiliyor. Ben çok memnunum açması kapaması kolay ve çok ağır değil. Bebeğim büyüyünce tekrar baston almam diye düşünüyorum

Hafıf kullanıslı ama bebek buyudugu zaman mesela benım kızım 11aylık 10,11kılo cıvarı anakucagına artık sıgımıyor boyuda uzun glıyor hemde kalkmaya donmeye calısıyor o yuzden normal kullanıyorum ben yon degısmemesı sıkıntımdı ama yaz geldı artık sorun olmaz heralde,kısın yagmurda falan goremedıgım ıcın sorun yapmıstım sımdı memnunum ama .

Bende çok düşündüm sanırım almayacağım bir tanede baston tarzı annemde vardı olmadı onuda alıp ikisini kullanırım bagajda yer sorunu olmaz. Evet hafifliği güzel ama en kötü tarafı çift yönlü olmaması,alırken hiç düşünemedim ama zararını çok gördüm güneşte,rüzgarda.

Bakalım tabi ozamana kadar yine fikir değiştirmezsem teşekkür ederim hepinize

2 bebekle hantal araba zor olur ..
Kızınız büyümüş baston model kullanışlı olur . .

2 bebekle hantal araba zor olur ..
Kızınız büyümüş baston model kullanışlı olur . .

Kızım doğacağı zaman Travel sistemler çok hoşuma gidiyordu. Ama ozaman maddi imkanlardan dolayı olmadı ama içimde kaldı resmen. Oyüzden bu sefer alsammı diye ikilemde kaldım ama mantıklısı almamak

Back
X