Gebeliğe Hazırlık Kızlar nasıl hamile kalinirr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tomris12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
72
23
88
38
Ya kızlar düşük yaptım şimdi de hamile kalamiyirum bir türlü napmaliyim nasıl bi yol izlemeliyimm herkes hamile herkesin çocuğu var onları gördükçe ozeniyor insan anne olmaya aile olmaya

Son düzenleme:
Şimdi söyle 3 yıllık evliyim 5 ay önce düşük yaptım doktor la görüştüm adetleri m de düzenli bir sıkıntı yok o yüzden araştırmaya gerek yok dedi

Şimdi söyle 3 yıllık evliyim 5 ay önce düşük yaptım doktor la görüştüm adetleri m de düzenli bir sıkıntı yok o yüzden araştırmaya gerek yok dedi
benimde adetlerim düzenli kurulu saat gibi Ama prolaktin yüksekliği yüzünden kalamıyorum yinede testlerin yapılsa iyi olur bence. Stres yapma kafanı rahat bırak stres çok etkiliyor çoğu kişiden aynı şeyi duyacaksın stres gebeliğe engel oluyor

Herkesin çocuğuna çıldırma bi zahmet.
Siz böyle yazdıkça başkaları da onun olmuyor diye benimkini mi kıskanıyor diye boşuna endişelenmiyor demek ki.
Kızlar nereden bilsin nasıl hamile kalınır,ancak Allah bilir kimin çocuk sahibi olacağını.
Doktora gidin.
Tövbe estağfurullah.

Haklısın böyle de strese griyirum ister istemez herkes yokmu bişey yokmu birsey valla çok zormuş adeti 2 gün gecikince test alanlar a kızardım şimdi bende öyle oldum delu gbiyim

Herkesin çocuğuna çıldırma bi zahmet.
Siz böyle yazdıkça başkaları da onun olmuyor diye benimkini mi kıskanıyor diye boşuna endişelenmiyor demek ki.
Kızlar nereden bilsin nasıl hamile kalınır,ancak Allah bilir kimin çocuk sahibi olacağını.
Doktora gidin.
Tövbe estağfurullah.
Ah canım ben kendim için cildiriyorum başkasının çocuğu tabiki beni ilgilendirmiyor burda bilen biri varsa soruyorum seni bahlamiyosa birsey yazmayiver tövbe tovbe

Ah canım ben kendim için cildiriyorum başkasının çocuğu tabiki beni ilgilendirmiyor burda bilen biri varsa soruyorum seni bahlamiyosa birsey yazmayiver tövbe tovbe
konuyu doğru yere açacaksınız o zaman.
bahlamak ne demek bilmiyorum ama buraya konu açarsanız beni de baĞlar ve yorum yazarım.
Mune Mune @Margarikotin

Ben de kafaya takıyordum. Hatta her ay kesin bu ay hamileyim diyordum,kasık ağrım var midem bulanıyor gibi yalancı belirtiler yaşardım. Yıllık izinde memlekete gittik eşimle,dönüşte baktım hamileyim :) tatilde tabi hiç aklıma gelmedi bebek,yedik içtik,gezdik. Kafaya takıyorsan tatili öneririm

Ben de kafaya takıyordum. Hatta her ay kesin bu ay hamileyim diyordum,kasık ağrım var midem bulanıyor gibi yalancı belirtiler yaşardım. Yıllık izinde memlekete gittik eşimle,dönüşte baktım hamileyim :) tatilde tabi hiç aklıma gelmedi bebek,yedik içtik,gezdik. Kafaya takıyorsan tatili öneririm
Bak doğru bende tatilde hamile kalmıştım zaten

Back
X