Gebeliğe Hazırlık Kızlar nasıl hamile kalinirr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar düşük yaptım şimdi de hamile kalamiyirum bir türlü napmaliyim nasıl bi yol izlemeliyimm herkes hamile herkesin çocuğu var onları gördükçe ozeniyor insan anne olmaya aile olmaya
Canım şuan hamilesin sanırım burda çok boş yorum yapanlar olmuş hepsini okudum senin o zamanlr yaşadığını ben şuan yaşıyorum insanın elinde olmuyo psikolojisi bozuluyo millette hemen eleştrmeyi ne çok seviyo.. nasıl tekrar hamiş kaldın ilaç tedavisi aldınmı ya da bitkisel bişeyler denedin mi banada yaptıklarını anlatabilir misin buarada Allahım bebişini sana bağışlasın

Varya o kdr salakca o kdr bencilce yorun yapanlar olmus ki. Okurken sinirden kudurdum 1. Si kiz cildiriyorum die bise kulanmamis bitane dengesiz milletn cocuguna cildirma dedi die kizi nelerle itham etmissinz. Aciya uzuntuye sayginiz sifir. T Tomris12345 . Suanki durumun nedir hamile kalabildin mi merak ettim.

Varya o kdr salakca o kdr bencilce yorun yapanlar olmus ki. Okurken sinirden kudurdum 1. Si kiz cildiriyorum die bise kulanmamis bitane dengesiz milletn cocuguna cildirma dedi die kizi nelerle itham etmissinz. Aciya uzuntuye sayginiz sifir. T Tomris12345 . Suanki durumun nedir hamile kalabildin mi merak ettim.
Çok sağolasın şükür ki hamileyim☺

Back
X