Kızlar nasil özgüvenli olucam yardim edin

Meftune93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
67
38
3
32
Baska bi knu acmiştim ama kimse cewap yazmadi. Galiba yanliş yere yazdim.daha dün katıldım cunku. Neyse knuya gireyim. Biz 4kardesiz we kendimizi bildik bileli hep bbm bizi ynetir. Bi is yapmak istesek sen yapamazsın der. Bide ne gerek war diye meşhur bi lafi war.hep eleştirir bizi hep. Izmird dogdum buyudum ama izmirin hic bi yerini bilmiyom. Bi kac yer hariç.ewlenip ewlenmeyecegime dahi bbm karisiyo:KK43:

Baska bi knu acmiştim ama kimse cewap yazmadi. Galiba yanliş yere yazdim.daha dün katıldım cunku. Neyse knuya gireyim. Biz 4kardesiz we kendimizi bildik bileli hep bbm bizi ynetir. Bi is yapmak istesek sen yapamazsın der. Bide ne gerek war diye meşhur bi lafi war.hep eleştirir bizi hep. Izmird dogdum buyudum ama izmirin hic bi yerini bilmiyom. Bi kac yer hariç.ewlenip ewlenmeyecegime dahi bbm karisiyo:KK43:
Yaşınız ve eğitim durumunuz nedir?

24yaşındayım lise 1terk
Malesef ebeveynlerimizin karakterlerini belirleme şansımız yok,söz sahibi olmanız gerektiği zamanlarda bile yaptırımcı olmak istiyorsa (tabi ki sizin faydanıza)artık kararlar verebilecek yaşta olduğunuzu hatırlatıp bunun üzerine konuşmanız gerekli...Sakin ve saygı çerçevesinde...Çalışıyor musunuz?

Malesef ebeveynlerimizin karakterlerini belirleme şansımız yok,söz sahibi olmanız gerektiği zamanlarda bile yaptırımcı olmak istiyorsa (tabi ki sizin faydanıza)artık kararlar verebilecek yaşta olduğunuzu hatırlatıp bunun üzerine konuşmanız gerekli...Sakin ve saygı çerçevesinde...Çalışıyor musunuz?
Senelerdir konusuyorum ama hep sus be üf diyolar. Yanlis yaptiklaqina dahi ınanmıyolaq. Dün yuzum asıkti annemd işe gtsin dmis bbama bakalım canım

Senelerdir konusuyorum ama hep sus be üf diyolar. Yanlis yaptiklaqina dahi ınanmıyolaq. Dün yuzum asıkti annemd işe gtsin dmis bbama bakalım canım
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz da!
Eğitim ve meslek insanın öz güvenini yerine getirmek için bir basamak,sizi alıkoyan nedir bunlardan?...Buna cevap babanız değildir herhalde?

Ne yazık ki ben kendim isteyerek bıraktim. Cahillık etmişim.snra disardan okuyayım ddim onada izin wermedh
Bunun için izin istemene gerek yok ..hemen kaydını yaptır ve başla .bir tanıdığım 32 yaşında başlayıp 34 de bitirdi .çalışmadığını söylüyor .okulun sitesinden birkaç test çözmüş sadece ..liseyi bitirince de üniversiteye başlarsın .başardığını görürse karışamaz. Annenden destek iste. .

Bunun için izin istemene gerek yok ..hemen kaydını yaptır ve başla .bir tanıdığım 32 yaşında başlayıp 34 de bitirdi .çalışmadığını söylüyor .okulun sitesinden birkaç test çözmüş sadece ..liseyi bitirince de üniversiteye başlarsın .başardığını görürse karışamaz. Annenden destek iste. .
Izinsiz bisey yaparsam mahweder beni

Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz da!
Eğitim ve meslek insanın öz güvenini yerine getirmek için bir basamak,sizi alıkoyan nedir bunlardan?...Buna cevap babanız değildir herhalde?[/QUOTE okul olmayinca meslekte yok. 6sene önce 2yıl tekstild clistım sadece. Ama ne yazık ki hep babam kısıtladi.

O zaman şimdi tam tersinden başlayın,geç kalmış sayılmazsınız...
Açık liseye kaydınızı yaptırın ve babanıza bu konuda karşı çıkarsa kararlı olduğunuzu belli edin...Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir....

O zaman şimdi tam tersinden başlayın,geç kalmış sayılmazsınız...
Açık liseye kaydınızı yaptırın ve babanıza bu konuda karşı çıkarsa kararlı olduğunuzu belli edin...Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir....
Ise baslarsam önce para biriktircem snra isi bıraktıgı sölemicem o sekild gtcem okula ise gdiym gbi. Bkalim duşuncem bu

açıktan okurken zaten okula gitmeyeceksiniz sadece sınavlara gidiyorsunuz diye biliyorum.bunun yanında siz zaten en baştan iplerinizi ailenizin eline vermişsiniz ama eğer iplerinizi kendi elinize alır ayağa kalkarsanız yapamayacağınız şey yok kendine güven bir anda kazanılmaz ama önce küçük küçük zaferlerle bir şeyler yapabildiğinizi kendinize ispatlayın mesela bir gün çıkın izmir de hiç görmediğiniz gitmediğiniz bir yere gidin tek başınıza yapabildiğinizi görünce gerisi de yavaş yavaş gelecektir ve son bir şey yazınızda o kadar çok hata var ki bazı yazdıklarınızı anlamakta güçlük çektim lütfen paylaşmadan bir daha okuyun.

Burada kimse size evlen,hatta kaçarak evlen demez...
Öncelik eğitim sonra meslek...
Kaçarak ya da evlenerek alacağınız riskin yüzde 10 u bile değil babanızı karşınıza alacağınız konu....
Lütfen kararlı olun hayatınızın başındasınız,geç kalmış sayılmazsınız ve siz bir bireysiniz toplumda söz sahibisiniz,evinizde de öyle olun....

Back
X