Kızlar nasil özgüvenli olucam yardim edin

Merhaba babanın hayata karşı korkularından dolayı bu şekilde davranıyor olabilir kendini babama kanıtla bir isi başardım de onun istediği gibi yasiyormussun gibi görün tatli dilli ol kendi hayatini yasa

Sınawa girilmiyo mu?

Giriliyor ama adı üstünde açık lise olduğu için aöf gibi yılda 4 kez filan sınavı var. Muhtemelen haftasonu oluyordur o sınavlarda. Ders materyalleri zaten internette var, kitapları da onlar veriyor, siz kendiniz çalışıyorsunuz derslere.

Birde seni çok iyi anlıyorum bende bunları yaşadım inat ettim yapma dedi yaptim şuan üniversite mezunuyum sevdigimle evliyim ama babasizim bazı babalar çok gaddar

Giriliyor ama adı üstünde açık lise olduğu için aöf gibi yılda 4 kez filan sınavı var. Muhtemelen haftasonu oluyordur o sınavlarda. Ders materyalleri zaten internette var, kitapları da onlar veriyor, siz kendiniz çalışıyorsunuz derslere.
Hafta snuna denk gelirse iyimiş. Herhangi bi zaman baswuruluyo mu

3yil boyunca okucm ddim en son üstüme yurudu. Gerisini sen duşún
Yürüsün ,el kaldırırsa şikayet et .. geleceğini elinden almasına izin verme .24 yaşında hayat bitmiyor ,daha yeni başlıyor ..cesaret edip risk almazsan olduğun yerde bir ileri bir geri devam edersin bomboş hayatına ..sonra bir kısmetin çıkar ,evlendirir ,onun emrine verirler seni ..hayatın başkalarının olur ,sen olmazsın ..sesin çıksın , ben varim ,burdayım ,kararlarım da öyle de ...

Yürüsün ,el kaldırırsa şikayet et .. geleceğini elinden almasına izin verme .24 yaşında hayat bitmiyor ,daha yeni başlıyor ..cesaret edip risk almazsan olduğun yerde bir ileri bir geri devam edersin bomboş hayatına ..sonra bir kısmetin çıkar ,evlendirir ,onun emrine verirler seni ..hayatın başkalarının olur ,sen olmazsın ..sesin çıksın , ben varim ,burdayım ,kararlarım da öyle de ...
Dün bile surat astım diye annem simdi knuşmuyo benimle. Surat asmama bile izin yok :KK12:

Simdi oncelikle suradan basliyim baban eski yasantisina gore seni yonetiyor ama malesef suan ki yasam tarzlari eski yasam tarzindan uc noktada.. disarida gordugun herkesin senden bi farki yok. Onlarda burun karistiriyorlar gaz cikartiyorlar agizlari kokuyor kimi zaman. Senden yuksek mertebede olanlar bile seninle esit sadece kariyer olarak senden ustun! Benim en yakin arkadasimda lise 1 terk ama ozguven sorunu yasamiyor

Izinsiz bisey yaparsam mahweder beni
Zaten mahvolmuşsun daha ne olablir ki. 24 yaşinda bir kadın. Ve kendi hayatında hiç bir söz hakkı yok. Ne yaparsa yapsın. Başka bir şey seni bu kadar kötü bir psikolojiye sokamazdı heralde. Cürmü kadar yer yakar.

Back
X