Kizlar nazarmi degdirdim dusucekmi

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Hamileligim 6 hafta oldu bir hafta dir nasil hamilegim Ben hic bir belirtim yok deyip duruyirdum bugun karnim agriyor kasik batmasi oluyor hic iyi degilim hafif ama oluyo birde bugun iki defa peceteye silince sulu akinti mi lekemi bilemedim biseyler geldi Hani Boyle adet oncesi gelir ya onun gibi bisey basina gelen oldumu Yada bi fikri olan randevum haftaya cuma ama Boyle devam ederse pazartesi gitcem Galiba

Yarın gitme şansınız yokmu yada acilden gitseniz en azından beta degerinize baksinlar

Canım geçen hafta her gören bana da sorardı bulantı kusma var mı şu var mı bu başladı mı bende yok çok rahatım derdim 2 gündür bulantı ve iştahsızlığım başladı 6. Haftada başlıyor yani gayet normal hallerimiz... Akıntı ne renk geliyor

Bence beklemeden gidin progestan filan verirler

Akinti Boyle degisik daha dogrusu bir rengi Yok Boyle sulu krem rengi gibi cok acik kahve rengi gibi

Benim akıntım beyaz olmasına rağmen kanama alanım vardi. Ultrasonda gözüküyor bence bir görün progestan ve bol bol dinlenmeyle geçti çok şükür. Endişelenme ama kontrolü de ihmal etme

Akinti Boyle degisik daha dogrusu bir rengi Yok Boyle sulu krem rengi gibi cok acik kahve rengi gibi
Evet bencede doktora görün bende direk pembe kanama geldi rahim içinde yoğun kanama alanım varmış düşük önleyici iğne ve fitil verdi sende bir an önce git şimdi dediğin gibi çok açık kahve serçe parmağının yarısı kadar lekelenmem oluyor

Hay Allah benim islerim hep Boyle ters zamanda olur uc gun yasak var acilde ultrasonla bakiliyomu

6-8. Haftalarda rahim genişlediği için bu dönemlerde kasık ağrıları normal kabul ediliyor. Ancak yolunda gitmeyen bir durum hissediyorsanız tabi ki en kısa zamanda doktora görünün. Sadece olumsuzluğa odaklanıp kendinizi strese sokmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…