Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hangi kutusu pekiPredictor bende güvenilirliğini kaybetti çünkü geçen ay gerçek bir silik çizgi çıkardı ama adet oldum
Benim de böyleydi. Hamileydim. Sizin de pozitif galibaKızlar dün predictor test yaptım
Bugün atmak için baktığımda test böyle idi.daha öncede yaptım bu testi hiç böyle olmamıştı, sizce kuruma mı ?
Canım ama ilk yaptığımda Birsey çıkması sonra çıktı sizinde böyle miydi pekiBenim de böyleydi. Hamileydim. Sizin de pozitif galiba![]()
Bence kuruma çizgisi canım benimde öyle oldu sonra regl oldum umarım en yakın zamanda Allah nasip ederKızlar dün predictor test yaptım
Bugün atmak için baktığımda test böyle idi.daha öncede yaptım bu testi hiç böyle olmamıştı, sizce kuruma mı ?
Pembeydi benimki. İlk yaptığım anda da hafif silikti birkaç saat sonra iyice gözle görünür oldu ama adet oldumYa hangi kutusu peki
Pembe mi turuncu mu ?
Kimyasal geçirmiş olabilir misiniz ? Bunlar çok düşük betayi da algılıyor ya o yüzden sordumPembeydi benimki. İlk yaptığım anda da hafif silikti birkaç saat sonra iyice gözle görünür oldu ama adet oldum
Belki de. Kan vermediğim için bilmiyorum. Adetim gecikmişti 5-6 gün kadar (hayatımda ilk defa) ama sonra adet oldumKimyasal geçirmiş olabilir misiniz ? Bunlar çok düşük betayi da algılıyor ya o yüzden sordum
Baya belirgin duruyor ama ilk başta çıkmaması da insanı şüpheye düşürüyor tabi siz en iyisi sabah ilk idrar ile yeniden bi test yapın. İnşallah olumlu sonuç alırsınızKızlar dün predictor test yaptım